Chladnička Beko No Frost: Prečo dochádza k nadmernému chladeniu?
Dobrý deň, poprosím radu....mame novu chladničku Beko No Frost....a mne sa zdá že veľmi chladi...v spodnom šuplíku čo ma udržiavať ovocie zeleninu dlho čerstvú mne tam mrzne...mam tam 4-5st. CHLADNIČKA JE NASTAVENA NA 5ST. ....všetko je v tej chladničke veľmi tuhé....aj vo dverách čo má byť najteplejšie tak 4st.... veľmi ľadové mlieko vody mám....najvrchnejšia políčka je v pohode tam mám 7st.....koľko stupňov mate vy v spodnom šuplíku a vo dverach alebo celkovo v jednotlivých policčkach..... je to v poriadku?
@janaoliver kup si chladnickovy teplomer (maj ho tam natrvalo kdesi v strede chladnicky) a nastav chladenie (otocne koliesko) okolo stupna vykonu 3 - 3,5 (vacsinou). V chladnicke mas mat 4 - 6 °C. Musis to nastavenie po malych krocikoch doladit.
@saxana000 aj na 8st som mala nastavene ale v tom šuplíku aj vo dverách stále chladi koliesko nemám je display
Treba pockat viac hodin kym sa ta teplota naakumuluje.niekedy aj cely den
V spodnej poličke ma byť teplota 4-5 stupňov. To je v poriadku, pri tejto teplote nemá mrznúť.
Mrzne keď je pod nulou, tebe chladí ako má len zrejme nie si zvyknutá keď si mala v starej vyššiu teplotu.
Mali sme ju. Prvú vymenili ako pokazenu, druhú sme po 5r vyhodili. Hrozna výroba. Ak ju mate v záruke, reklamu!
@saxana000 nová ale už mesiac
@krisbar tiež ste mali taky problem
@janaoliver áno, problémy až kým sme nekúpili inú. Reklamujte kým môžete.

Nemas tam koliesko na regulaciu teploty?nam to tiez robi chladnicka ked jej v lete pridam a prepalim to..od zadu mi zmrzne syr aj mrkva v sufliku.. musis ju nastavit na viac stupnov teda znizit chladenie.