icon

Chladnička Beko No Frost: Prečo dochádza k nadmernému chladeniu?

janaoliver
24. jan 2025

Dobrý deň, poprosím radu....mame novu chladničku Beko No Frost....a mne sa zdá že veľmi chladi...v spodnom šuplíku čo ma udržiavať ovocie zeleninu dlho čerstvú mne tam mrzne...mam tam 4-5st. CHLADNIČKA JE NASTAVENA NA 5ST. ....všetko je v tej chladničke veľmi tuhé....aj vo dverách čo má byť najteplejšie tak 4st.... veľmi ľadové mlieko vody mám....najvrchnejšia políčka je v pohode tam mám 7st.....koľko stupňov mate vy v spodnom šuplíku a vo dverach alebo celkovo v jednotlivých policčkach..... je to v poriadku?

saxana000
24. jan 2025

Nemas tam koliesko na regulaciu teploty?nam to tiez robi chladnicka ked jej v lete pridam a prepalim to..od zadu mi zmrzne syr aj mrkva v sufliku.. musis ju nastavit na viac stupnov teda znizit chladenie.

madeincssr
24. jan 2025

@janaoliver kup si chladnickovy teplomer (maj ho tam natrvalo kdesi v strede chladnicky) a nastav chladenie (otocne koliesko) okolo stupna vykonu 3 - 3,5 (vacsinou). V chladnicke mas mat 4 - 6 °C. Musis to nastavenie po malych krocikoch doladit.

janaoliver
autor
24. jan 2025

@saxana000 aj na 8st som mala nastavene ale v tom šuplíku aj vo dverách stále chladi koliesko nemám je display

saxana000
24. jan 2025

Treba pockat viac hodin kym sa ta teplota naakumuluje.niekedy aj cely den

lukbe
24. jan 2025

V spodnej poličke ma byť teplota 4-5 stupňov. To je v poriadku, pri tejto teplote nemá mrznúť.

januska12323
24. jan 2025

Mrzne keď je pod nulou, tebe chladí ako má len zrejme nie si zvyknutá keď si mala v starej vyššiu teplotu.

krisbar
24. jan 2025

Mali sme ju. Prvú vymenili ako pokazenu, druhú sme po 5r vyhodili. Hrozna výroba. Ak ju mate v záruke, reklamu!

janaoliver
autor
24. jan 2025

@saxana000 nová ale už mesiac

janaoliver
autor
24. jan 2025

@krisbar tiež ste mali taky problem

krisbar
24. jan 2025

@janaoliver áno, problémy až kým sme nekúpili inú. Reklamujte kým môžete.