Čierne batérie do kúpeľne
Ahojte čierne batérie do kúpeľne áno alebo nie? Máte skúsenosť? Staviame dom a pomaly zariaďujeme. Premýšľali sme nad nimi ale názory sa rôznia..
@tatiana_08 podľa toho kde bývate. Ak mať tvrdú vodu tak budete trpieť lebo vodný kameň je už po prvom umývaní rúk v umývadle vidieť 🫣
Mam a uz by som viac nedala vidno vodny kamen, veľmi treba ich vkuse suchat a aj tak to nepomáha
Ja mám, ale kvalitné, za jednu batériu som dala 200 eur...mám veľmi tvrdú vodu v byte..ma čuduj sa svetu, keď ich utrieš po každej sprche a po každom umytí rúk...čo ti zaberie pár sekúnd...tak sú stále ako nové 🤷♀️ toľko moja skúsenosť...neľutujem, že som si také vybrala...
@tatiana_08 treba stále utierať ,mne sa ti nepáči
Ako majiteľka čiernych batérií píšem NIE. 🤣 Za tie nervy to nestojí.
baterie mame cierne, aj sprchove hlavice a toje ok. Ale v umyvadle ten stopel, co sa stlaca aby voda odtiekla sa obil betar jeden. Ale mam tip na prehodnotenie. Ak chces mat v sprche aj hlavicu zhora "dazd" tak to zvaz. Moj muz to furt nechaval zapnute a si predstav ze ides tyalebo deti do sprchy pustis vodu, ktora by mala odtiect nech ide tepla ale v sekunde dostanes sok studenou vodou zhora 🙂 bolo to drahe a uz to nezapina ani muz
Mame cierne a som spokojna. Neutieram ich po kazdom pouziti, nie som otrok a nie su na nich skvrny.
baterie mame cierne, aj sprchove hlavice a toje ok. Ale v umyvadle ten stopel, co sa stlaca aby voda odtiekla sa obil betar jeden. Ale mam tip na prehodnotenie. Ak chces mat v sprche aj hlavicu zhora "dazd" tak to zvaz. Moj muz to furt nechaval zapnute a si predstav ze ides tyalebo deti do sprchy pustis vodu, ktora by mala odtiect nech ide tepla ale v sekunde dostanes sok studenou vodou zhora 🙂 bolo to drahe a uz to nezapina ani muz
@lija22 Mame Hansgrohe a nastavena je tak ze primarne ide rucna, manualne musis prepnut ak chces zhora. Manzel to stale pouziva.
Za mna nie. Po roku sme vymenili, lebo sme nerobili nic ine ako behali s handrickami a cisticom na vodny kamen. Mame tvrdu vodu. Pacilo sa mi to, no dost neprakticke,.......
@tatiana_08 ak si pedant a rada upratujes tak áno
Mame hansgrohe a v pohode ...umývať musím asi tak isto ako obyčajne nič navyše
Máme čierne a dala by som ich znova😊
Baby, prosím, napíšte presne značku čiernych, ktoré mate. Ďakujem Vam
Ja som aj spekulovala nad tym, je to pekne, ale upustila som od toho, kedze mame tvrdu vodu a 4 deti. To by vyzeralo 😑. A do kuchyne som si dala biely drez a parada bez vodneho kamena, teda je tam, ale nevidiet ho tak.
osobne neodporucam. tvrda voda robi svoje a ked to budes drhnut, tak farba ide dole. odskusane na hansgrohe.
doporucujem baterie vzhlad nerez. mam v kuchyni a vynikajuce na udrzbu.
nechcel som to, ale doporucili nam v kuchynskom studiu a nelutujeme
Za mna ano. Vyzeraju velmi pekne aj po 3 rokoch. Treba kupit kvalitne, po sprche utriet, hadicu kupit hladku nie vrubkovanu. Vodu mam tvrdu, vodny kamen sa mi robi rovnako aj na beznej baterii. Ziadne drhnutie, raz-2x do tyzdna potriem spongiou s prostriedkom na vodny kamen a biely povlak je prec.
@tatiana_08 zaleži či čierna lesklá matná alebo čierna chromová. Máme v kuchyni drahú chromóvú batériu a v kúpelni tmavé SAT Dark gun metal. Sú čierne ale pod svetlom lesklé ako chróm. Na oboch vidieť vodný kameň rovnako. Stači pretrieť vlhkou handričkou raz denne. Alebo týždenne s jemným odstraňovačom na kameň. Idealne kyselina citronova aby nezliezla farba. Neľutujeme a vyzerá to mega dobre.
@tatiana_08 Kup si drahe,kvalitne,ale aj tak to budes vecne pucovat. Rovnako ako aj cierne umyvadla a zachodove mysy
@tatiana_08 Kup si drahe,kvalitne,ale aj tak to budes vecne pucovat. Rovnako ako aj cierne umyvadla a zachodove mysy
@martin96321 ale je to cool a mozeme ostat aspon otrokmi nasej domacnosti 😉
@martin96321 ale je to cool a mozeme ostat aspon otrokmi nasej domacnosti 😉
@frflos_nespokojny Áno je cool ,posobi to luxusne 😇 len to nepouzivat,alebo mat pevne nervy
@frflos_nespokojny Áno je cool ,posobi to luxusne 😇 len to nepouzivat,alebo mat pevne nervy
@martin96321 nalesie mat jednu kupelnu na ukazku a druhu na pouzivanie 😉

orajbaju sa ti.