Čierne batérie v kúpeľni: Ako ich čistiť?
Ahojte poradte mi prosim, priatel chce v kupelni cierne baterie, sprchu a doplnky no ja bojim ze na tom bude strasne vidno vodny kamen. Tie co mate cierne baterie velmi sa spinia? Casto ich cistite? Ako ich cistite? Dakujem za radu
ja mám iba v kuchyni a je to ošemetné, hlavne v tých škárach. povrchy sú ok, ale tie okraje a škáry, ťažko sa to čistí a tam to hneď vidno…
čistím ich tak často ako keď som mala strieborné. Za mňa to vidno rovnako, 2x týždenne na to nastriekam ocot potom jemne kefkou šuchnem (ako aj pri strieborných) a sú krásne. Mám čierne aj umývadlo, to je ďaleko horšie na údržbu, než batéria 😅. To rozhodne neodporúčam, už by som si ho nedala aj keď vyzerá to krásne.
@anonym_autor nepride mi ze to vidno na ciernom viac. S cistenim je to jedno ako u inych baterii. Ale je pravda ze vypust na umyvadle sme uz reklamovali lebo zisla farba a rovnako aj sprchovu hadicu.
@anonym_autor ak ich bude čistiť iba on, kludne
My to tak máme a vôbec sa na tom nejak extra ten kameň neusádza. Robím len bežné upratovanie. Za mňa úplne v pohode.
Mne sa na čierne batérie osvedčil biely ocot v spreji. Dostane sa všade a zaberie mi to par sekúnd, žiadne drhnutie. Len nastriekam a o chvíľu opláchnem.
Dakujem krasne, pomohli ste mi velmi 🙂
Mám aj čierne batérie a aj klasiku a s čiernymi nie je o nič viac starostí, ako s tymi klasickými.
Dakujem krasne, pomohli ste mi velmi 🙂
@anonym_autor ano on ich chce mat cierne ...a ciste....cistit bude na tebe...
Mám normálne cif na kúpeľne a raz za týždeň stačí preteiet

@anonym_autor no my sa chystáme meniť sprcháč a chcela som iba to kovanie na ňom, aby bolo čierne a majster ma hneď odhovoril, že sa nedoumývam...