Čím odstránim zapečenú vrstvu mastnoty okolo platničiek?
Baby čím dám preč takú tú zachnutu zapecenu vrstvu mastnoty okolo platničiek?
@sissy27 ahoj a kde sa dá prosím kúpiť?
Normálne v drogérke, okrem dmky, aj coop jednota alebo nejaké supermarkety, prípadne online pozri.
Za mňa určite Škrabka na sklokeramickú dosku.
Daj foto
Aj toro odstraní vsetko, a teraz som kupila v lidli utierku v takom zelenom obale w5 , ja mam čierne sklo okolo plynu a vsetko mozne som vyskúšala , najviac zabrali tie utierky aby neostalo flakate, inak aj parny cistic je super vec
@cacianka vôbec ničím mi to nejde dole
A nie je to už zodraty smalt ?
Skús kúsok papierovej utierky priložiť, dobre nasiaknutá gélom (fixinela, a podobne) nechať pôsobiť pár hodín.
@cacianka nie nie je to zodraté je to taký bordel zapeceny
Tak skús ako som písala, pásik papiera, napusteny gélom, nejaký grillpur, weldone, a pod., Musí to pôsobiť a rozleptat. Potom škrabať a opakovať viac x.
Ak by sa tá celá platna/plechová doska dala dať dole a niekde bokom s ňou pracovať, by bolo lepšie, nech sa lepšie dostaneš k detailom a nezatecie tam kde nemá
@cacianka vyskúšam
Určite Welldone, ale je to ekrazit, ja som s ním robila v respirátore.
skus z DM na rury pripravok pena v spreji. Ale je to jedno co kupis. Hlavne rukavice, respiru, nastriekas, nechas 30 min posobit a potom zotries. Nedriapes. Zopakuj to 2-3x - ale v ine dni a zlezie to same. Ja ked to robim v jeden den, tak je to take frustrujuce 🙂)) Zvysok das dole hubkou
Mala som doma akýsi cilit Bang na mastnotu plus cif tak som to naliala okolo a uvidím ak nepomôže objednám si ten welldone
cif urcite nestaci 🙂 potrebujes nejake spesl peny 🙂
@kittykat22 niečo zišlo oskrabala som to , skúsim aj tu penu z DM na rúry 😃
tym som vycistila zaprazene cierne v trube. Nastriekala som penu, prisla za pol hodinu a zotrela lahko hubkou a polovica bola prec 😅
@kittykat22 fíha tak to je paráda 😃
Ja pouzivam taku pastu a specialny disk a top

Welldone odmasťovač za studena, prípadne škrabka