icon

Čím odstránim zapečenú vrstvu mastnoty okolo platničiek?

27. dec 2022

Baby čím dám preč takú tú zachnutu zapecenu vrstvu mastnoty okolo platničiek?

sissy27
27. dec 2022

Welldone odmasťovač za studena, prípadne škrabka

autor
27. dec 2022

@sissy27 ahoj a kde sa dá prosím kúpiť?

sissy27
27. dec 2022

Normálne v drogérke, okrem dmky, aj coop jednota alebo nejaké supermarkety, prípadne online pozri.

dominika1922
27. dec 2022

Za mňa určite Škrabka na sklokeramickú dosku.

cacianka
27. dec 2022

Daj foto

ildiko36
28. dec 2022

Aj toro odstraní vsetko, a teraz som kupila v lidli utierku v takom zelenom obale w5 , ja mam čierne sklo okolo plynu a vsetko mozne som vyskúšala , najviac zabrali tie utierky aby neostalo flakate, inak aj parny cistic je super vec

autor
31. dec 2022

@cacianka vôbec ničím mi to nejde dole

cacianka
31. dec 2022

A nie je to už zodraty smalt ?
Skús kúsok papierovej utierky priložiť, dobre nasiaknutá gélom (fixinela, a podobne) nechať pôsobiť pár hodín.

autor
31. dec 2022

@cacianka nie nie je to zodraté je to taký bordel zapeceny

cacianka
31. dec 2022

Tak skús ako som písala, pásik papiera, napusteny gélom, nejaký grillpur, weldone, a pod., Musí to pôsobiť a rozleptat. Potom škrabať a opakovať viac x.
Ak by sa tá celá platna/plechová doska dala dať dole a niekde bokom s ňou pracovať, by bolo lepšie, nech sa lepšie dostaneš k detailom a nezatecie tam kde nemá

autor
31. dec 2022

@cacianka vyskúšam

ibrunova
31. dec 2022

Určite Welldone, ale je to ekrazit, ja som s ním robila v respirátore.

kittykat22
31. dec 2022

skus z DM na rury pripravok pena v spreji. Ale je to jedno co kupis. Hlavne rukavice, respiru, nastriekas, nechas 30 min posobit a potom zotries. Nedriapes. Zopakuj to 2-3x - ale v ine dni a zlezie to same. Ja ked to robim v jeden den, tak je to take frustrujuce 🙂)) Zvysok das dole hubkou

autor
31. dec 2022

Mala som doma akýsi cilit Bang na mastnotu plus cif tak som to naliala okolo a uvidím ak nepomôže objednám si ten welldone

kittykat22
31. dec 2022

cif urcite nestaci 🙂 potrebujes nejake spesl peny 🙂

autor
31. dec 2022

@kittykat22 niečo zišlo oskrabala som to , skúsim aj tu penu z DM na rúry 😃

kittykat22
31. dec 2022

tym som vycistila zaprazene cierne v trube. Nastriekala som penu, prisla za pol hodinu a zotrela lahko hubkou a polovica bola prec 😅

autor
31. dec 2022

@kittykat22 fíha tak to je paráda 😃

yvett78
3. feb 2023

Ja pouzivam taku pastu a specialny disk a top