icon

Čím prekryť stenu za televízor?

carodejka008
19. okt 2024

Ahojte, potrebujem poradit. Mame cerstvo zrekonstruovany byt, na novo zasekavana elektrina a tym padom aj omietky - sietka atd.. napriek tomu nam omietka na stene, kde je komoda, na ktorej bude polozena tv praskla v mieste, kde sa spajaju 2 panely. Presne s tymto mali problem aj predchadzajuci majitelia, tiez im stena na tom istom mieste praskla, oni to vyriesili tapetou a nic uz nebolo vidno. Viete mi poradit, s cim stenu prekryt? Tapety sa mi nepacia, hladam ine riesenie, foto komody prikladam. Dakujem

Čím prekryť stenu za televízor?
lucia13022023
19. okt 2024

My máme drevené panely.

carodejka008
autor
19. okt 2024

@lucia13022023 mozem poprosit foto?

13uzivatelka11
19. okt 2024

Drevená podlaha, drevená komoda.. Drevené lamely by podľa mňa už boli príliš a to drevo milujem.. Skôr by som nejaký iný typ zasteny zvolila.. Nejakú jemne "betónovú" Alebo úplne jemnú tapetu, viem ze sa ti tapety nepáčia, ale už je veľký výber 🙂

ewwe
Autor odpoveď zmazal
tundra
19. okt 2024

Toto je mega,mozno sa ti to bude pacit😉
https://youtube.com/shorts/5YiZFqOkL6k?si=gpBUb...

margotka17
23. okt 2024

@carodejka008 ja by som dala tehlovu stenu. Celkom by sa k podlahe a komodke hodila.

jjanka89
19. máj 2025

ahoj. mali sme skoro rovnaky problem v novostavbe, jedna stena nam dost praskla. minuly rok sme nasli na na vystave v nitre podobnu "vec" ako spominali vyssie. Textilna omietka. Vtedy sme sa dali nahovorit, mame to rok rok a sme velmi spokojní. Robil to muž sám, v pohode to dal za sobotu, odvtedy žiadna prasklina a stále to výborne vyzerá, každá návšteva to obdivuje. My sme kupovali tu www.textilneomietky.sk maju tam sirsi vyber ako inde