icon

Čím vyčistiť elektrickú rúru od prihoreného oleja?

17. okt 2020
domka1205
17. okt 2020

Ja používam toto

angela1989
17. okt 2020

Eurona- čistič na rúry a grily. Nastriekas, necháš pôsobiť a zotries. S ničím iným už rúru necistim, teraz mi to trvá tak 10minut

brendaa
17. okt 2020

@domka1205 wau to kde maju pls🙂

domka1205
17. okt 2020

@brendaa myslím že asi všade,v kauflande a v dm kupujem

ivanaempe
17. okt 2020

eurona - čistič rúry, vyskúšala som fakt veľa vecí - ale toto je síííla 🙂 a naozaj účinkuje

katikaba
17. okt 2020

Grilpur je super

veronice
17. okt 2020

Ja tiez uz len Eurona cisticom na rury a grily. 👍👍

suzibandit
17. okt 2020

@veronice @ivanaempe ahojte, kde prosím vás kupujete tento čistič ?

andula77
17. okt 2020

V DM majú aj taku škrabku na rúry( cca. 4 eurá) , s ňou to ide krásne dole po pôsobení sprejov...

ivanaempe
17. okt 2020

@suzibandit od jednej pani, ktorá to objednáva, v okolí nemáš nikoho kto to robí? ak nemáš ja ti to môžem zohnať od nej a poslať, a zaručujem ti že budeš naozaj spokojná 🙂

1aduliatko1
17. okt 2020

Tiez uz len s cisticom z eurony 😍

natinka18
17. okt 2020

Tiež doporučujem čistič na trúby a gril od Eurony...Eurona má užasné produktu a hlavne eko

veronice
18. okt 2020

@suzibandit nakupujem si z eshopu a na fb 🍀EKOupratovanie 🍀 tam je aj kopec recenzii k tymto vyrobkom

bezkagizi
18. okt 2020

urcite involver diskom (nepoškrabe ani sklo:ekoutierka zo špecialneho japonskeho mikrovlakna vydrzi roky),vacsinou staci s cistou vodou.ale na necistoty,pripaleniny..kde by pomohla uz len chemia treba urcite pridat mystik pastu(skladovatelnost 3roky).je na baze cisto prirodnych komponentov (uplne bez chemie),vonia ako citron.Mozete kludne ju chytat aj rukou-bez rukavic,ja som s nou dala dole centrofixku.Predsa ked cistite ruru s chemiou,tak sa potom postupne vyparuje..a cela rodina to nasava.Takto sa chemii vyhnete.
Je to od Greenway,vyvyjaju inovacie.revolucne novinky.cenovo dostupne pre kazdeho.cisto prirodne.lahko ,rychlo,bezpecne 🙂
Odporucam.pekny vecer
🙂

Kuknite videa na youtube:Chranime prirodu,myslime ekologicky
Konkretne toto:

https://www.youtube.com/watch?v=657Qg92k1bU
adka6666
4. nov 2020

Baby ak chcete poradiť kľudne napíšte, alebo sa pridajte do skupinky “zázračné upratovanie”. Teraz mám aj balíčky vzoriek na vyskúšanie 👌🏻