Čím vyčistiť žlté škvrny na wc doske?
Ahojte poraďte čím vyčistiť zlte škvrny (asi teda od moču 🤮) zo spodu zachodovej dosky ? Skúšala som ocot so sodou bikarbonou ale stále tam ostalo niečo…
Máte aj vy takéto škvrny či to som výnimočná 😅😅
Mne pomohla pena na cistenie rury na pecenie.
Tie co mudrujete o hygiene asi nemate chlapcov. Nam sa to stalo ked boli mali a podcikali posediacky dosku. Umyvam denne, som tak zvyknuta. Bohuzial na zlty flak staci pri niektorych doskach par hodin, maly sa vycikal, sli sme prec a uz to neslo dolu. Zo zaciatku mi to vobec nenapadlo hned kontrolovat, pretoze som nikdy predtym s malymi chlapcami nezila 😃
Zmenila som povodny prostriedok na umyvanie wc za domestos a ten mi urobil zlte flaky na doske…
Autorka,neviem či si to skúšala ale ja áno. Odmontovaoa som dosku, aplikovala sódu zmiešanú s peroxidom (z lekárne) a vio-la, doska je biela. Až na to, že rátam s tým,že sóda určite poškriabala ochrannú vrstvu a tak predpokladám,že sa bude špina ľahšie zazierat. uvidíme... Metódu už poznám,nabudúce skúsim sám peroxid.

@viestta presne tak, vymontovat a umyt vo vani, skus pouzit tabletky na cistenie zubov