Čím zamaskovať škrabance na nerezovej chladničke?
@anonym_autor ak nie su hlboke, mozno cele dvere dokladne prelestit jemne brusnou lestiacou pastou na auta (postupovat podla navodu na nej). Vzdy treba prelestit cely diel (t.j. nie len miesta, kde su skrabance).
@madeincssr a ked tam ma bezodtlackovu opravu, tak ju zoderie
Máš nerezove dvere alebo lakovaný plech?
Ak naozaj nerez, vidíš smer brusenia, tým pádom si kúp nejaké originál lestidlo na nerez a v tom istom smere ako je brusenie to lesti. (Toto funguje spoľahlivo na úplne jemne škrabance)
Ak sú väčšie tam už musíš použiť pastu na leštenie nerezu a postup je rovnaký. A ak sú už hlboke tam potom len brusny papier +pasta ale vždy keď som to robila bolo vidieť rozdiel (nepodarilo sa mi nikdy docieliť efekt novoty) a to som sa už nerezu nalestila (robím v gastre).
Ale vždy musíš ísť v smere pôvodného brusenia, lebo inak narobis nové škrabance.
Ak máš lakovany plech tam sa dá väčšinou len retušovat alebo prelakovat nanovo.
Mám chladničku skôr lakovaný plech myslím. Inak na škrabance používam tieto lakované fixky sú top nábytok dvere aj podlaha dokonca na drahej drevenej podlahe bolo dosť rýh škrabancov a pekne to vyplnilo a bojler v kúpeľni po prerabke mal dosť škrabancov a super to chytilo nič nieje vidieť a nejde to dole. Tak som skúsila aj chladničku ale nepokračujem je to skôr viac šedá fixka a vidno to. Potrebujem asi fixku lak striebornú na opravu áut
Daj si tam magnetku alebo fotku detí, psíka...

@anonym_autor ak nie su hlboke, mozno cele dvere dokladne prelestit jemne brusnou lestiacou pastou na auta (postupovat podla navodu na nej). Vzdy treba prelestit cely diel (t.j. nie len miesta, kde su skrabance).