icon

Čím zmývate podlahu?

7. apr 2022

Ahojte. Pravdepodobne skončím na profile modrého komika ale chcela by som sa spýtať.. Moja 7 mesačná slečna ešte ne4nožkuje iba sa plazí po zemi ako had. Ide o to že ona tú podlahu rada olizuje 🙈tým pádom tú podlahu nechcem zmývať nejakou silnou chémiu. Nemusíte si robiť srandu načo zmývať keď ona už olizala... Nechcem aby sa hrala na špinavom. Čo používate vy?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
7. apr 2022

@cocolino234 to je dobrý nápad. Ďakujem ❤️

saxana000
7. apr 2022

Voda a normalny umyvaci alex ajax jar ved tam nelejes na litre toho v tom kybli sa to strati ak si ozaj nie ista umyvaj len octovou vodou alebo len vodou alebo parnym cisticom tam ide len voda a teplota zabije vsetky bakterie pripadne nejaka velka podlozka na hranie..

anile12
7. apr 2022

Teraz som kúpila v dmke prípravok na podlahy vraj vyčistí veľké nečistoty a je na čisto prírodnej báze a je horký aby nechutil z podlahy detičkam ale ak aj ochutna je to prírodná báza čiže vyskúšaj

autor
7. apr 2022

Ďakujem vám.

viestta
Odpoveď bola odstránená
lubka261
Autor odpoveď zmazal
akinom0077
14. apr 2022

najskor povysavam, naledne umyjem Ajaxom

vanda323
14. apr 2022

Aviváž a ocot

autor
15. apr 2022

Hneď ako ste mi odporučili som našla parný mop. Neviem prečo som ho už nemala skôr... 😇

tomi97
Odpoveď bola odstránená
lugie
23. apr 2022

Ja používam len parný mop…

akinom0077
24. apr 2022
moninah
24. apr 2022

Parný mop je super. Deti uz podlahu neolizuju, ale umyvam doteraz iba s nim, lebo sa mi zda, ze ta podlaha aj vydrzi dlhsie cista.

kamajka
24. apr 2022

@vanda323 zaujimava kombinacia, mozem vediet dovod? Mozno skusim.😊

tomi97
Odpoveď bola odstránená
vanda323
26. apr 2022

@kamajka Jasné, ocot na dezinfekciu a aviváž vôňa, skús 😍