Čím zmývate podlahu?
Ahojte. Pravdepodobne skončím na profile modrého komika ale chcela by som sa spýtať.. Moja 7 mesačná slečna ešte ne4nožkuje iba sa plazí po zemi ako had. Ide o to že ona tú podlahu rada olizuje 🙈tým pádom tú podlahu nechcem zmývať nejakou silnou chémiu. Nemusíte si robiť srandu načo zmývať keď ona už olizala... Nechcem aby sa hrala na špinavom. Čo používate vy?
@cocolino234 to je dobrý nápad. Ďakujem ❤️
Voda a normalny umyvaci alex ajax jar ved tam nelejes na litre toho v tom kybli sa to strati ak si ozaj nie ista umyvaj len octovou vodou alebo len vodou alebo parnym cisticom tam ide len voda a teplota zabije vsetky bakterie pripadne nejaka velka podlozka na hranie..
Teraz som kúpila v dmke prípravok na podlahy vraj vyčistí veľké nečistoty a je na čisto prírodnej báze a je horký aby nechutil z podlahy detičkam ale ak aj ochutna je to prírodná báza čiže vyskúšaj
Ďakujem vám.
najskor povysavam, naledne umyjem Ajaxom
Aviváž a ocot
Hneď ako ste mi odporučili som našla parný mop. Neviem prečo som ho už nemala skôr... 😇
Ja používam len parný mop…
@tomi97 ?
Parný mop je super. Deti uz podlahu neolizuju, ale umyvam doteraz iba s nim, lebo sa mi zda, ze ta podlaha aj vydrzi dlhsie cista.