icon

Čistenie práčky

16. júl 2022

Dobry den prosim Vas ako toto vnutro najlepsie vycistit? Neviem sa vsade dostat.. da sa to vyciatit aj tak ze by som dala nieco do zasobnika na prasok a zapla pracku? Dakujem 🙏

Čistenie práčky
hruska91
16. júl 2022

Ahoj a nie je to pleseň? Mne sa urobilo niečo podobne od eco avivaz- pomohlo Savo proti plesni

autor
16. júl 2022

Ano mam tam ale cistila som ale na niektore sa nrviem doatat a vecsinou mi to spravi avivaz... aj to tam tak vyzeralo .. a neviem ako to vycistit.. a pracku tiez ako vycistit

viestta
16. júl 2022

Kúp si savo čistič práčky a chod podľa návodu. Ja nasypku hádam do umývačky, otočím ho hore dnom a vyučuje sa č každom zakuti

leonie28
16. júl 2022

@viestta prosím môžeš preložiť čo si napísala?

mamadievcatiek
16. júl 2022

Ja to čistím pravidelne malou detskou zubnou kefkou a handričkou 😊

viestta
16. júl 2022

@leonie28 hádžem do umývačky a vycisti sa každé jej zakutie

beataxxx
16. júl 2022

V Dm dostat prostriedok na cistenie pracky-po aplikacii sa plesen vyrazne zredukovala

autor
16. júl 2022

Dm nemam nablizku ale v tescu hadam zozeniem

mamadievcatiek
16. júl 2022

Zabudla som napísať že pravidelne čistim aj gumu okolo bubna a na čistenie pračky použivam Savo alebo Lanzu a nastavím pranie na 60tku len z týmto čističom.

autor
16. júl 2022

@mamadievcatiek to davam ja priamo do bubna na cistenie ... a pustim na prazdno .. ja potrebujem vycistit zasobnik na prasok to vnutro

autor
16. júl 2022

@mamadievcatiek tiez som cistila zubnou kefkou 😃

lady_hurts
16. júl 2022

Nastriekaj tam savo proti plesni, chvíľu nechaj pôsobiť a potom pusti čistenie práčky.

hlubik
16. júl 2022

ja použivam zubnu kefku