icon

Čo dať do presklenej skrinky v obývačke?

natala23
4. mar 2022

Ahojte, čo by ste dali do tých presklených skriniek? Tam na ľavo som dala poháre, klasické na pitie, na stopke, poldecaky, také pre návštevu, ale do druhej neviem čo by som dala... A ešte na skrinku pod televízorom by som niečo dala, ale máme ročné dieťa tak tam sa asi neoplatí zatiaľ nič dávať 🙈😁 ďakujem za rady 🙂

Čo dať do presklenej skrinky v obývačke?
prasiatko30
4. mar 2022

Knihy 😂

jjanulienka
4. mar 2022

Jedine sklo a kryštál aby to pekne vyzeralo🤷🏽‍♀️

alica_matejka
4. mar 2022

fotoramiky s fotkami by sami tam celkom pacili

uriva
4. mar 2022

Svadobné poháre, fotky ako písali vyššie, možno nejakú peknú kytičku (napr. mydlovú alebo stabilizovanú ružu, aby sa na to neprášilo toľko), možno niečo z dovolenky, nejaký pekný väčší suvenír ak máš, aby vám to pripomínalo.

renka30
4. mar 2022

Ja mam vo vitrine okrem poharov aj podnosy a misky, ktore pouzivam iba prilezitostne. Na skrinku pod televizorom by som rozhodne dala nejaku peknu kyticu a ramik s fotkami, pripadne nejaku izbovu rastlinu v peknom crepniku na ozivenie

merrysa
4. mar 2022

@natala23 tiez len nejaké pohare, súpravy.. My mame rozne typy (poldecaky, na vino, na šampanské atd) a pripadne nejake flase ak su v darcekovom baleni co vyzera pekne.. A dole teda urcite nic nedávaj, my mame tiez rocneho a vsetko sme zdola popresuvali hore na policku, cize namiesto svadobných fotiek mame plienky a detsku kozmetiku 😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
littlefiona
4. mar 2022

@natala23 ja mám v poličkách a vo vytrínach rôzne sošky a spomienkové veci z ciest, je to milé, vždy si spomeniem, ako som tam a tam bola.

oli18
4. mar 2022

Hlavne nie gýče, radšej menej a hodnotnejšie . Je to vecou tvojho vkusu, ale knihami nič nepokazíš.

dusankomoj
4. mar 2022

Ja som mala vystavený starožitný porcelán a teraz mám knihy. Ale do takej vitríny,ako máš sa mi knihy veľmi nehodia.Skôr niečo subtílnejšie.A ešte mám zbierku hodín,takže sú tak trochu všade🤩

natala23
autor
4. mar 2022

@oli18 na knihy mám knižnicu na bočnej stene 🤷

travelllerka
4. mar 2022

Keď tam nemáš čo dať, tak kľudne odstran skrinky 🙂

beronsche
4. mar 2022

@travelllerka presne to by som urobila aj ja.. Skrinky so sklom dala prec..

pinaofina
4. mar 2022

Ja by som tam dala nejake fakt krasne predmety zo skla - hutne sklo, ktore su ale aj vyuzitelne (vaza, misa) a maju aj hodnotu

jaja20
4. mar 2022

Aj my tam máme suveníry z dovoleniek a vždy,keď idem okolo,sa mi vybavia zážitky z jednotlivých destinácii,kde sme boli 😍
A na tú skrinku pod tv by som dala na obe strany kvety,napr. orchidey alebo zamiokulkasy.

domiklik
4. mar 2022

@natala23 ja by som ju zvesila

haluze
5. mar 2022

@natala23 je som tam dávala veci zo škôlky. Boli na výstave, dcéra bola šťastná, že keď niečo vyrobí tak sa s tým mama chváli. Také veci čo bud nakreslila v škôlke, alebo z krúžkov (keramika, výtvarná) ale väčšinou to boli veci na deň matiek