Čo dať do presklenej skrinky v obývačke?
Ahojte, čo by ste dali do tých presklených skriniek? Tam na ľavo som dala poháre, klasické na pitie, na stopke, poldecaky, také pre návštevu, ale do druhej neviem čo by som dala... A ešte na skrinku pod televízorom by som niečo dala, ale máme ročné dieťa tak tam sa asi neoplatí zatiaľ nič dávať 🙈😁 ďakujem za rady 🙂

Jedine sklo a kryštál aby to pekne vyzeralo🤷🏽♀️
fotoramiky s fotkami by sami tam celkom pacili
Svadobné poháre, fotky ako písali vyššie, možno nejakú peknú kytičku (napr. mydlovú alebo stabilizovanú ružu, aby sa na to neprášilo toľko), možno niečo z dovolenky, nejaký pekný väčší suvenír ak máš, aby vám to pripomínalo.
Ja mam vo vitrine okrem poharov aj podnosy a misky, ktore pouzivam iba prilezitostne. Na skrinku pod televizorom by som rozhodne dala nejaku peknu kyticu a ramik s fotkami, pripadne nejaku izbovu rastlinu v peknom crepniku na ozivenie
@natala23 tiez len nejaké pohare, súpravy.. My mame rozne typy (poldecaky, na vino, na šampanské atd) a pripadne nejake flase ak su v darcekovom baleni co vyzera pekne.. A dole teda urcite nic nedávaj, my mame tiez rocneho a vsetko sme zdola popresuvali hore na policku, cize namiesto svadobných fotiek mame plienky a detsku kozmetiku 😂😂
@natala23 ja mám v poličkách a vo vytrínach rôzne sošky a spomienkové veci z ciest, je to milé, vždy si spomeniem, ako som tam a tam bola.
Hlavne nie gýče, radšej menej a hodnotnejšie . Je to vecou tvojho vkusu, ale knihami nič nepokazíš.
Ja som mala vystavený starožitný porcelán a teraz mám knihy. Ale do takej vitríny,ako máš sa mi knihy veľmi nehodia.Skôr niečo subtílnejšie.A ešte mám zbierku hodín,takže sú tak trochu všade🤩
Keď tam nemáš čo dať, tak kľudne odstran skrinky 🙂
@travelllerka presne to by som urobila aj ja.. Skrinky so sklom dala prec..
Ja by som tam dala nejake fakt krasne predmety zo skla - hutne sklo, ktore su ale aj vyuzitelne (vaza, misa) a maju aj hodnotu
Aj my tam máme suveníry z dovoleniek a vždy,keď idem okolo,sa mi vybavia zážitky z jednotlivých destinácii,kde sme boli 😍
A na tú skrinku pod tv by som dala na obe strany kvety,napr. orchidey alebo zamiokulkasy.

Knihy 😂