Čo je to s našou práčkou?

2. feb 2021

Ahojte, mam novu pracku zn. Electrolux cca 3 mesiace. Doteraz prala dobre nic sa nedialo ale vcera pri otackach zacal z kupelne ist riadny rev z pracky z bubna akoby nieco skriabalo tak sme ju vypli. Otvorili a ako sa bubon zatvara cele doskriabane a kusok nejakeho plastu zlomeny. Pustli sme pracku znova, uz sa nic take nedialo. Pustila som pracku dnes a opät to iste. Co to moze byt???

bogierka
2. feb 2021

ked ma 3 mesiace, volaj do predajne kde ste ju kupili oni by mali mat technika, maju v kazdom okrese nejakeho opravara s ktorym maju zmluvu a mal by ti to prist bezplatne pozriet, mne sa tak pokazila pracka a prisiel opravar pracky opravil a nic som neplatila, len som podpisala papier ze je pracka v zaruke

nelca84
2. feb 2021

nezabudla si niečo vo vreckách v oblečení? V bubne nemá byť odkiaľ plast si myslím.

autor
2. feb 2021

@nelca84 nie nezabudla som vo vreckach nic to ja kontrolujem ono ten plast nebol dnu v bubne ale to odtrhlo ako sucha bubon o rohy pracky. Dnu v bubne sa nedeje nic ale na povrchu vsetko skriabe aj zaklapka od bubna je cela doskriabana a poriadne a aj cele boky okolo bubna. Partner tvrdi ze asi bude odtrhnuty bubon, uz sme volali technika.

autor
2. feb 2021

@nelca84 od vcera co to robi som prala len uteraky a osusky a dnes svetre a tricka

nelca84
2. feb 2021

no tak uvidite co zisti servisak, samozrejme, nie je vylucene, ze aj nova pracka sa moze pokazit, mozno chybny kus... ešte ma napadlo, odstránili ste všetky prepravné skrutky?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz