icon

Čo je toto za výrobok Lovela 4,7 l?

staskadexter
22. jan 2021

Kúpili sme si túto Lovelu a po pozornom prezretí obalu sme zistili, že táto Lovela 4.7 litra nie je totožná s bežne dostupnou Lovelou v obchodoch. Má iné logo, iný popis, ale je uvedený ten istý výrobca. Zásadný rozdiel je, že tá klasická bežne dostupná Lovela v obchodoch sa dá používať pre novorodencov, kdežto táto je podľa info na obale vhodná len pre citlivú pokožku !!! Vie niekto čo je to za výrobok ?

Čo je toto za výrobok Lovela 4,7 l?Čo je toto za výrobok Lovela 4,7 l?Čo je toto za výrobok Lovela 4,7 l?Čo je toto za výrobok Lovela 4,7 l?Čo je toto za výrobok Lovela 4,7 l?
ckocka
22. jan 2021

0+ formula

simsalabim
22. jan 2021

@staskadexter myslim, ze 0+ znamena od prveho dna zivota.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
luciannka83
22. jan 2021

A mne sa vidi, ze aj inak vonia. Ja som ju koli voni nekupovala, lebo mi vona prisla nijaka.😎

staskadexter
autor
22. jan 2021

@luciannka83
@luciannka83 A co sa tyka prania si si nevsimla nejaky rozdiel oproti klasickej ?

staskadexter
autor
22. jan 2021

@beata_k Ano, ten polsky institut neznie dvakrat doveryhodne 🙂)

3petka
22. jan 2021

@staskadexter Neviem ja som ju kupovala normálne v tesco, nenapadlo ma to porovnávať i keď fľaše boli hneď vedľa seba. Ale vôňa mi príde rovnaká a aj perie rovnako. Nevidím v nej žiaden rozdiel.

catherinah
22. jan 2021

Tato je špeciálne na FAREBNE. ta klasicka je univerzalna, teda skor na biele, svetle farby.