icon

Čo používate na vykôstkovanie višní?

7. jún 2025

Maminky prosím radu, čo používate na vykôstkovanie višní? Môžete prosím pridať tip alebo link na dobrý vykôstkovač? Ďakujem.

viestta
7. jún 2025

vyskusala som kadejake odkostkovaca a aj tak to ide najlepsie rucne

stellarstar
7. jún 2025

Rukavice a prsty

sisa_s
7. jún 2025

Kovovou slamkou to robim 😀

stellarstar
7. jún 2025
@sisa_s

Kovovou slamkou to robim 😀

@sisa_s nestrieka? 🤣

koniarova
7. jún 2025

Odkôstkovač. Môj to robí parádne.

mimi852021
7. jún 2025

Otvor flasu vina. Treba vypit. Potom cisnku paicku na jedlo. Poloz visnu na hrdlo a prepichni palickou. Kostka spadne do flase. Minium bordelu. Vcera som tak urobila 3 kg. Trvali mi to hodku a pol. Bohuzial flasu prazdnu som mala doma😀

aurelia2000
7. jún 2025

https://www.kinekus.sk/odkostkovac-ceresni-1960...
Takýto podobný mám, dosť rýchlo to viem robiť. Ale privítala by som niečo elektrické.

sisa_s
7. jún 2025
@stellarstar

@sisa_s nestrieka? 🤣

@stellarstar niee😁

koniarova
7. jún 2025
@aurelia2000

https://www.kinekus.sk/odkostkovac-ceresni-1960...
Takýto podobný mám, dosť rýchlo to viem robiť. Ale privítala by som niečo elektrické.

@aurelia2000 nie je síce elektrický, ale ja som s ním veľmi spokojná. Parádne to ide. Za chvíľu mám odkôstkované a nič zašpinené.

luxus10
7. jún 2025
@koniarova

@aurelia2000 nie je síce elektrický, ale ja som s ním veľmi spokojná. Parádne to ide. Za chvíľu mám odkôstkované a nič zašpinené.

@koniarova aj zavarane idu dobre?

koniarova
7. jún 2025
@luxus10

@koniarova aj zavarane idu dobre?

@luxus10 to som veru neskúšala.

nikolani
8. jún 2025
@koniarova

@koniarova tento máme aj my, tiež môžem len odporučiť

jamidea
8. jún 2025

Ruky

domcatko1811
8. jún 2025
@mimi852021

Otvor flasu vina. Treba vypit. Potom cisnku paicku na jedlo. Poloz visnu na hrdlo a prepichni palickou. Kostka spadne do flase. Minium bordelu. Vcera som tak urobila 3 kg. Trvali mi to hodku a pol. Bohuzial flasu prazdnu som mala doma😀

@mimi852021 tento spôsob sa mi páči, hlavne ten začiatok 😆 len neviem, či by som sa potom tou paličkou vôbec trafila do tej višne 😆

aurelia2000
8. jún 2025
@koniarova

@koniarova Ďakujem za tip, veru si ho kúpim. "Odberateľov" na višňový džem a štrúdle 😋 mám dosť. Našťastie na robenie visnovej šťavy netreba odkostkovat, to hodim cely kýbeľ (umytych) do lisu😁

koniarova
8. jún 2025
@aurelia2000

@koniarova Ďakujem za tip, veru si ho kúpim. "Odberateľov" na višňový džem a štrúdle 😋 mám dosť. Našťastie na robenie visnovej šťavy netreba odkostkovat, to hodim cely kýbeľ (umytych) do lisu😁

@aurelia2000 ale kupuj konkrétne tento Tescoma. Mala som viaceré a neboli tak dobré.

malinovka333
10. jún 2025
@aurelia2000

@koniarova
@aurelia2000 ja mam ten tescoma uz 20r ide to dobre.ale treba to tam davat po jednej ceresni.sem tam sa stane ze kostka ostane aj v ceresni ze neprepadne dolu.idu dobre aj zavarane

koniarova
10. jún 2025
@malinovka333

@koniarova
@aurelia2000 ja mam ten tescoma uz 20r ide to dobre.ale treba to tam davat po jednej ceresni.sem tam sa stane ze kostka ostane aj v ceresni ze neprepadne dolu.idu dobre aj zavarane

@malinovka333 presne. Aj ja dávam po jednej. To som zabudla spomenúť.

simca06022011
10. jún 2025

mne najlepsie funguje nozik maly poriadne ostry a ruky... proste najrychlejsie. Skusala som uz kadeco, a popravde odkostkovac sa mi nechcelo kupovat, kvoli fakt par pouzitiam kazdy rok :D

simca06022011
10. jún 2025
@mimi852021

@mimi852021 inak toto si viem predstavit ako zabavnu aktiivtu na nejaku dospelacku party.. zavolam na posedenie susedov a dostanu po flaske a palicke :DDD pojde to rychlejsie