icon

Čo ste si namaľovali na stenu?

mantilka
14. mar 2024
moonlight1210
14. mar 2024

Ja nic. Ale deti ju parkrat pouzili miesto papiera, ked boli male. 🙂

veklipo
14. mar 2024

Pár dni pred kompletnou prerabkou domu som deťom dovolila pokreslit všetky steny, zavolali sme aj susedove deti, spravili si z domu galériu. A poriadne si to užili.
Robotníci potom mali problem prekryť tie fixky.

klarik707
14. mar 2024

nic sme si nemalovali na stenu. ked som bola mala, tak nam jeden ocinov kamarat maloval mickeyho a taketo postavicky, ale to tak, ze ozaj pekne bolo spravene. len potom bol problem to premalovat 😀

simca06022011
14. mar 2024

ja nic, nemam na to odvahu. Ale napr. moja doucovatelka anglictiny kedysi mala perfektne listy na stene, normale odtlacene, krasne velke v jesennych farbach... nepamatam presne ale to bol nejaky vinic/gastan alebo javor.. super to vyzeralo.

viestta
14. mar 2024

Udajne som v detstve pomalovala stenu v mojej izbe, mne sa to pacilo, rodicov skoro vyvratilo. Ja si na to nepamatam

muchacici
14. mar 2024

@mantilka Také som si nakreslila 😃 ale našťastie nebol problém prekryť

mantilka
autor
14. mar 2024

@muchacici wau pekne.

mantilka
autor
14. mar 2024

Ja som dcérke v detskej v byte namaľovala na stenu džungľu a keď som dokoncila, presťahovali sme sa do domu. 🤔 Teraz nemá žiadny obrázok na stene, ale uvažujem že onedlho si bude tvoriť teenagersku izbu a keďže je kreativka, mohla by sa aj trochu vyblázniť... samozrejme jej v tom pomôžem...bude to naša babská "jazda" 😜. Chcela by som sa inšpirovať. Čo je mozne vykúzliť.

mamatroch
14. mar 2024

@mantilka nam raz ujo dovolil starkej vymalovat jednu stenu v izbe, velmi sme sa snazili, aby sme starkej pekne vymalovali, postavicky, stromy... Potom nas poslali sa hrat von a ked sme sa vecer vratili, boli na tej stene skrine... Brali sme to ako podraz a boli sme velmi sklamani a smutni... Dnes sa nad tym uz vieme pousmiat.
My sme mali nalepky na steny, kedysi strom v rohu izby (som to snad hodinu nalepovala), potom matrac z postelielky na zem, par vankusov nan a mali deti pekny kutik na citanie...

hederamonstera
14. mar 2024

Ja nic, mne osobne sa to absolutne nepaci, ale znama si nakreslila dinosaurov.

muchacici
14. mar 2024

@mantilka Ďakujem 😊 Aj ja synovi kreslím, ale teraz iba na plátno, lebo steny tu nemáme hladké, no ja som len amatér, takže tak to aj vyzerá. Ale keď prerobíme, tiež budem maľovať na celú stenu zvieratká. Možno pre dcérku nejaké kvety, prírodu, mesto, dedinu, tvár?? 🙂

ivangeline
14. mar 2024

Ked som bola mala..tak rozok s maslom som rozotierala. ;D

mantilka
autor
14. mar 2024

@mantilka Práve som sa rozpamatala, že dcérka ako 2 ročná pomaľovala stenu v obývačke balzamom na pery. Išlo to poriadne ťažko dole. Knižnicu sme museli posunúť a zakryť vytvor. 😱

jana_eyre_2
14. mar 2024

Kedysi dávno do obyvacky.. ale už je to premaľované, bolo to dosť ťažké prekryť.. 😏

fion22
14. mar 2024

@mantilka my nič, dcéra vymaľovala aj za nás

marco88
19. mar 2024

@mantilka
Kedysi v prvom byte, keď boli deti malé.