Čo ste si namaľovali na stenu?
Pár dni pred kompletnou prerabkou domu som deťom dovolila pokreslit všetky steny, zavolali sme aj susedove deti, spravili si z domu galériu. A poriadne si to užili.
Robotníci potom mali problem prekryť tie fixky.
nic sme si nemalovali na stenu. ked som bola mala, tak nam jeden ocinov kamarat maloval mickeyho a taketo postavicky, ale to tak, ze ozaj pekne bolo spravene. len potom bol problem to premalovat 😀
ja nic, nemam na to odvahu. Ale napr. moja doucovatelka anglictiny kedysi mala perfektne listy na stene, normale odtlacene, krasne velke v jesennych farbach... nepamatam presne ale to bol nejaky vinic/gastan alebo javor.. super to vyzeralo.
Udajne som v detstve pomalovala stenu v mojej izbe, mne sa to pacilo, rodicov skoro vyvratilo. Ja si na to nepamatam
Ja som dcérke v detskej v byte namaľovala na stenu džungľu a keď som dokoncila, presťahovali sme sa do domu. 🤔 Teraz nemá žiadny obrázok na stene, ale uvažujem že onedlho si bude tvoriť teenagersku izbu a keďže je kreativka, mohla by sa aj trochu vyblázniť... samozrejme jej v tom pomôžem...bude to naša babská "jazda" 😜. Chcela by som sa inšpirovať. Čo je mozne vykúzliť.
@mantilka nam raz ujo dovolil starkej vymalovat jednu stenu v izbe, velmi sme sa snazili, aby sme starkej pekne vymalovali, postavicky, stromy... Potom nas poslali sa hrat von a ked sme sa vecer vratili, boli na tej stene skrine... Brali sme to ako podraz a boli sme velmi sklamani a smutni... Dnes sa nad tym uz vieme pousmiat.
My sme mali nalepky na steny, kedysi strom v rohu izby (som to snad hodinu nalepovala), potom matrac z postelielky na zem, par vankusov nan a mali deti pekny kutik na citanie...
Ja nic, mne osobne sa to absolutne nepaci, ale znama si nakreslila dinosaurov.
Ked som bola mala..tak rozok s maslom som rozotierala. ;D

Ja nic. Ale deti ju parkrat pouzili miesto papiera, ked boli male. 🙂