icon

Čo znamenajú symboly na práčke Electrolux?

21. okt 2024

Viete mi poradit, co jednotl.obrazky/programy znamenaju? Pri akej teplote a ako dlho peru? Dakujem.

Čo znamenajú symboly na práčke Electrolux?Čo znamenajú symboly na práčke Electrolux?Čo znamenajú symboly na práčke Electrolux?
lukbe
21. okt 2024

Ja mam inú, skus si porovnať. Niekedy sa dá manuál stiahnuť z internetu.

majka99999
Autor odpoveď zmazal
majka99999
21. okt 2024

Mali sme podobnu. Prava strana smerom dole je bavlna, bavlna s predpierkou, syntetika, jemne, vlna, tie plavky su taky rychly program.
Lava strana 30 minutovy program - ale teda ten nebol 30 minut sa mi zdalo. Potom rifle, vraj na lepsie zehlenie, ten dvojity sme nemali, ale asi ekologicky pre bavlnu. Ten slimak/vir je len zmykanie samotne.
To mate starsiu asi, nove maju uz napisane.

majka99999
21. okt 2024

Oprava - plavky su vraj spodne pradlo. 😁 Dobre vediet po 13 rokoch. Na tom som neprala.

katka33
21. nov 2024

@lukbe ak sa smiem spýtať, neviem teda presne aký typ práčky máte, ale tiež sme kúpili Elektrolux zhora plnenú a keď doperie, musím bubon ručne otočiť do polohy, aby som ho otvorila. V predajni povedali, že to máme reklamovať a servisak po telefóne tvrdil, že to nie je závada 👿 Máte to tiež tak? Veď to je nelogické a keby bola práčka plná, tak s tým sotva otočím. Práčku máme týždeň.

aandrea9
21. nov 2024

@katka33 a prádlo máš vyzmykane dobre? Zmykas na max otackach? Mne sa toto stane iba občas ak periem deku alebo niečo väčšie.

katka33
21. nov 2024

@aandrea9 práveže som práčku nemala ani raz plnú úplne, spravilo to prvý raz a druhý a ďalšie dva razy som prala len pol bubna, lebo som bola zvedavá či to spraví znova. Nič ťažké som neprala, a vyžmýkané je dobre na najvyšších otáčkach. Staré práčky mi toto nerobili ani keď som prala deky či koberce menšie.

aandrea9
21. nov 2024

@katka33 tak v tom prípade sa nedaj odbiť servisakom určite. Alebo volaj predajcovi, že servisak je neochotny a servisuje cez telefón 😬