Dá sa pretapetovať len pracovná doska v kuchyni?
Dával si niekto z vás pretapetovat kuchynskú linku? Máte pretapetovanu aj pracovnú dosku alebo len skrinky? Ja b som chcela len pracovnú dosku pretapetovat, slinky mame biele lesklé, ale doska sa mi nepaci, ale nechcem ju meniť, Dá sa to? Ďakujem
@tundra myslím, že by ma to napadlo aj bez teba 😁 bolo, ale je to na chalupe a nechcem tam vrážať veľa peňazí
@ku_uk lacné pracovne dosky zozenieš v random obchode ako OBI, IKEA, JYSK,… tapeta ti tam dlho nevydrží, stačí malý zárez nožom -keď padne alebo bude niekto odkrajovať chlieb bez podložky a už sa bude odlepovať.
@tundra myslím, že by ma to napadlo aj bez teba 😁 bolo, ale je to na chalupe a nechcem tam vrážať veľa peňazí
@ku_uk ved v pohode,tapeta je ok,pokial ju nebudes pouzivat.
Pozri sem:
Tipy profesionálov- blog o bývaní, záhrade a rekonštrukcii- Merkury Market https://share.google/Y35cohdLz2THxDMUw
@ku_uk lacné pracovne dosky zozenieš v random obchode ako OBI, IKEA, JYSK,… tapeta ti tam dlho nevydrží, stačí malý zárez nožom -keď padne alebo bude niekto odkrajovať chlieb bez podložky a už sa bude odlepovať.
@denkabemommy našla som aj tvrdené fólie že existuju originál na dosky, tam by som nedala klasickú tenkú , akurát ja to neviem robiť tak hľadám kontakt a skúsenosti, kto to už robil alebo vie o niekom 😊
Skôr by som pozrela bazos alebo ci niekto nepodaruje nejakú schopnu
Lebo tá tapeta/fólia to je na chvíľu
@denkabemommy našla som aj tvrdené fólie že existuju originál na dosky, tam by som nedala klasickú tenkú , akurát ja to neviem robiť tak hľadám kontakt a skúsenosti, kto to už robil alebo vie o niekom 😊
@ku_uk môžeš, som videla tisíc videí na insta. Ak máš pozri si videá
Skôr by som pozrela bazos alebo ci niekto nepodaruje nejakú schopnu
Lebo tá tapeta/fólia to je na chvíľu
@anonym_cd18bc nechcem meniť🙂 to nevadí, my tam nevarime, grilujeme a varíme 99% vonku v zimnom domčeku. Toto je cisto na kavu, caj a raňajky priestor, občas kolac zvrtnem
@anonym_cd18bc nechcem meniť🙂 to nevadí, my tam nevarime, grilujeme a varíme 99% vonku v zimnom domčeku. Toto je cisto na kavu, caj a raňajky priestor, občas kolac zvrtnem
@ku_uk trosku som googlil a su folie aj na kuchynske dosky.Maju celkom dobre recenzie...
Pozri tu:
https://www.resimdo.de/shop/anwendung/kueche/ar...
@ku_uk nevie akoze chlap olepit tapetou linku?
@ku_uk nevie akoze chlap olepit tapetou linku?
@euka210
uz si to niejedy robila? Moj muz ano, pred 5 rokmi. Kalax a trofast z ikei, vybrala som foliu a on to lepil. Vtedy bol este motivovany 😁, nabytok do dedskej izby pre prve dieta.
Potom povedal, ze ak by to nahodou casom nechceli, da si to do kancelarie, take mentilivo rurove pruzky 😄. Bola to riadna prplačka.
A to je zrucny, sikovny, o. i. aj ikea juchyňu poskladal uplne sam, zapojil syfon aj xy inych veci porobil. Ake povedak, ze toto uz nehrozi 😁.
Nie je to az take easy, pokial so ma byt poriadne.
@ku_uk v OBI alebo v Hornbachu kupis samolepiace folie na pracovne dosky, su hrubsie a odolnejsie ako bezne samolepiace tapety. Ci to bude drzat a dobre vyzerat zavisi od preciznosti s akou ju prilepite
@euka210
uz si to niejedy robila? Moj muz ano, pred 5 rokmi. Kalax a trofast z ikei, vybrala som foliu a on to lepil. Vtedy bol este motivovany 😁, nabytok do dedskej izby pre prve dieta.
Potom povedal, ze ak by to nahodou casom nechceli, da si to do kancelarie, take mentilivo rurove pruzky 😄. Bola to riadna prplačka.
A to je zrucny, sikovny, o. i. aj ikea juchyňu poskladal uplne sam, zapojil syfon aj xy inych veci porobil. Ake povedak, ze toto uz nehrozi 😁.
Nie je to az take easy, pokial so ma byt poriadne.
@svetlonos presne toto nie, ale moj olepil skrinky a policky, pomahala som mu s tym, do kuchyne dal novu pracovnu dosku, drez, vsetko vyrezal, olepil. Asi mam stastie na sikovneho manzela, lebo urobi vsetko co si zmyslim...aj skrinu na mieru podla mojej predstavy.
@ku_uk skús sa spýtať v Obi, Hornbachu možno ti budu vedieť poradiť. Veď ak tam nevaris, len na také kavickovanie či minútky, tak snáď vydrží aj tá hrubšia tapeta. Možno v kuchynských štúdiách majú v ponuke aj tapety, zajdi sa spýtať.
@ku_uk Ano su specialne tvrdene na pracovne dosky. HPL folie. Ale je to hruby material cca 1-1,5 mm a neurobis to sama. Potrebujes dosku demontovat,odniest k niekomu kto ma lis aby to urobil,a nieje lacna. Niekedy drahsia nez nova doska.

@ku_uk nebolo by lepsie vymenit pracovnu dosku?
Neviem si predstavit,kolko by ta tapeta vydrzala...