icon

Difúzer a iné prevoňanie domácnosti

christin1280
21. nov 2021

Ahojte viete poradiť nejaký difúzer pripadne iné rady ako pekne prevoňať domácnosť 😃 ja milujem sviečky ale je to dosť nezdravé , aj do kúpelne by som chcela dať nejakú vôňu no na trhu je milión vecí , niečo čo máte odskúšané a ozaj krásne vonia ? Ďakujem 💜

lilly2303
21. nov 2021

@christin1280 ahoj my máme už pár rokou od bauer a ja som s ním veľmi spokojná a oleje používam od Do Terra, sú síce drahšie ale krásne voňajú a sú čisto prírodné a majú aj iné využitie. Ja zbožňujem pepermint a napríklad pri migréne si ho môžeš natrieť na spanky a šiju a tiež ho môžeš aj konzumovať, keď mi je ťažko od žalúdka tak si dávam 2 kvapky.

alica28
21. nov 2021

@lilly2303 Ahoj, dávaš prosím ta do tohto beurera aj olejcek?

lilly2303
21. nov 2021

@alica28 ahoj áno dávam 🙂 úplne kľudne tam môžeš nakvapkat vôňu akú len chceš. Ja teraz väčšinou používam Do Terra, ale mám aj Saloos a Hanus a tie tiež pekne voňajú 🙂

alica28
21. nov 2021

@lilly2303 OK ďakujem, lebo nedávno som ho kúpila a zatiaľ som ho používala bez olejceka tak som rada ze ho tam môžem pridať 🙂

lenuska9999
21. nov 2021

@christin1280 ja používam ultrazvukový zlvhcovac vzduchu tiež od beuer.. nakvapkam tam prírodný olejcek a prevonia krásne cely byt. Najradšej mám eukalyptus, alebo teraz taky vianočný jablko škorica.

rooberta
21. nov 2021

Ahojte ja by som chcela kupit na vianoce difuzer, dva dni lustrujem eshopy a neviem ktory si vybrat, cenove rozpatia su velke a aj recenzie rozne, vobec neviem coho sa drzat.
@lenuska9999 prosim ta ultrazvukovy zvlhcovac a ultrazvukovy aroma difuzer je to iste alebo je v tom nejaky rozdiel?
@lilly2303 prosim ta ten tvoj difuzer beuer by mal mat nadobku len 100ml, nie je to malo? Kolko prosim ta vydrzi ist, rozvonia cely byt alebo len miestnost v ktorej je zapnuty?
Vopred dakujem za odpovede a akukolvek radu 😊

lenuska9999
21. nov 2021

@rooberta popravde netuším. Ale čo čítam na nete, tak obe splnaju funkciu zvlhcovania vzduchu a tiež prevonanie miestnosti.. ja mam tento .. dá sa aj nastaviť aké vlhko ma produkovať.

damiana1992
21. nov 2021

@lilly2303 ja vidím ze to je beurer

lilly2303
21. nov 2021

@rooberta ja ho mám v spálni a tam mi to rozvonia celú izbu a vydrží ísť 4 hodiny

lilly2303
21. nov 2021

@damiana1992 ups stáva sa píšem rýchlo s krpcom na rukách

lilly2303
21. nov 2021

@rooberta ale aj to chceš na zvlhcenie priestoru tak s tým ti nepomôže ani jeden takýto malý difuzer. Na zvlhcenie jedine kvalitný zvlhčovač. Ja mám zvlhčovač Philips a ten je fajn

rooberta
21. nov 2021

@lenuska9999
@lilly2303
Dakujem velmi pekne za rady, kupim zrejme zvlhcovac a budem do neho kvapkat olejceky, nech to mam dva v jednom.