Dodanie energie
Ahojte mamky, chcem sa opýtať na radu, ako si dobijate baterky ja mám akosi pocit, ze už to nedávam, ale totálne, mám 2 babulky, prva hyperaktivna a 2 este babo sa uz taha za nou zacina pomaly chodit k tomu zubky.. Ja po operácií, kvoli rakovine a este k tomu prerabame extra stare na ako tak nakolko iba 1 platu to velmi nejde, prvy mesiac po operacii mi bolo fajn, no teraz skor upadam a dostavam depky, unava atd.. Je niečo, co by mi pomohlo aspon trochu odburat stres a pod. Uz neviem co, manzrla nechcem viac zatazovat, lebo ma dostv praci, a hovi sa ma pyta tak radsej to drzim v sebe normalne nevirm ci nejako zacat cvicit.. Ci ako pomoct rodinnemu rozloctu.. Neviem som v kruhu a neviem z neho von.. Dakujem za kazdu radu a prajem este lrasny den
......
@lujziana44 ďakujem, musim skúsiť, lebo to naozaj už takto nejde, ubližujem iným a aj sebe
mne v tomto pomahaju velmi dlhe prechadzky, niekedy si dam aj sluchatka do toho nejaku pozitivnu hudbu, taku zivu, aby ma to nakoplo a ten pocit potom je nenormalne dobry 🙂

@aninkaninka Tak ja už mám deti pomerne veľké v porovnaní s tebou, čiže teraz už je to oveľa jednoduchšie, no predtým mi pomáhala len jedna jediná vec. Začala som cvičiť a to ma nabilo energiou na celý deň. Vyskúšaj, možno to pomôže aj tebe.