Dormeo vankúše a paplóny

klip0
9. aug 2021

Ahojte, máte skúsenosť ? Ste spokojní? Chceme kúpiť nové do spálne, vyzerá to fajn, ale dokopy to pre nás dvoch vyjde 200€ a bojím sa či to bude stáť zato.
Konkrétne pozeráme tieto paplony: https://www.dormeo.sk/paplon-renew-natura-dormeo
A tieto vankúše: https://www.dormeo.sk/vankuse/vankus-aloe-vera-...
Chceme aby boli plne antialergicke a aj pohodlné. Aj vankúše aj paplony. Prípadne ak máte skúsenosť a veľkú spokojnosť s inými aj od inej značky tak sa poteším typu

sonetta
9. aug 2021

@klip0 dormeo ma vankúše a paplóny antialergické. Neviem, či si si všimla, ale vankúše majú rozmer 50x70,nie je to klasický rozmer.Je to polo anatomicky vankúš. Výhodou je zips, cize aj keď máš pocit, že by sa ti zlezal, otvoríš a nasuchoris rukou. Aloe vera zvykli bývať aj paplóny, ale neviem, či ešte bývajú, keďže som na MD, nemám už prehľad a stránku nesledujem.inak aloe vera patrili medzi napredavanajsie. Ja mam paplóny dormeo, ale tie už nie sú. A som spokojná. Vankúše mam z mobelixu, z dormea mi nevyhovuje rozmer.

klip0
autor
9. aug 2021

@sonetta aha to som si neuvedomila, no radšej by som klasický rozmer aj keď úplne na Tom netrvam. Hlavne nechcem vankúš čo sa zlezi za mesiac a z výplne budú guče čo sa premiestňujú po vnútri.
A z mobelixu máš ake ? Tam som ani nepozerala, musím pozrieť

sonetta
9. aug 2021

@klip0 myslím, že tento mame
https://www.moebelix.sk/p/3-komorovy-vankus-wel...
Ja mam takú,, uchylku,, že mám rada studený vankúš a v noci si ho stále otacam, aby bol studený. 🙈 A tento mi vyhovuje.
Neviem odkiaľ si, ale skus ísť do najbližšej predajne Top Shop a tam si ten vankúš aloe vera pozrieť, pripadne vyskúšať, ci ti bude vyhovovať.