Elektrické žalúzie do kúpeľne - za a proti
Ahojte,
prosím Vás chceme el zaluzie. Chcem sa spýtať na nazor, budeme davať 4okná, dali by ste tieto el zaluzie aj na kupelnu? Je tam male okno 105x80. Neviem príde mi to zvlastne davať tam zaluzie, ale zas aby dom nevzyeral blbo..
Ďakujem
nedavala by som. Realne to zastierat vobec nebudes (ja by som isto nezastierala) a je to dost drahe len na to aby to bolo 'pekne'.
@katkaseiner ved práve, len muž aby to ukazalo pekne z vonka, tak dal naceniť aj tam. akože na 4+1 okno 1900€
@natalia328 zbytočne vyhodené peniaze, reálne stiahnuté žalúzie sú 90% na noc. To potom nikto nevidí, či sú aj na kúpeľni a vy už vôbec nie. A vlastne to nikoho nebude zaujímať 😀a keď ani to nestačí, čím menej žalúzií, tým menej trápenia s umývaním 😀 aj na to treba myslieť 😀
Ak je to okno orientovane na juh/zapad, zijete na dolniakoch, kde su v lete horucavy a nemate/nechcete stale klimatizovat, zaclonenie zvonka moze na slnecnych stranach vyrazne pomoct.
@natalia328 zbytočne vyhodené peniaze, reálne stiahnuté žalúzie sú 90% na noc. To potom nikto nevidí, či sú aj na kúpeľni a vy už vôbec nie. A vlastne to nikoho nebude zaujímať 😀a keď ani to nestačí, čím menej žalúzií, tým menej trápenia s umývaním 😀 aj na to treba myslieť 😀
@janka_266 akože dom bude otočený tak, že bude vidno okno kuchyne z cesty a vedla je kupelna. Takže preto nad tým uvažujem aby to nevyzeralo, že jedno okno ma zalutie druhe nie...Izby máme zo strany suseda, tam budu 3 vedla seba okna
@janka_266 akože dom bude otočený tak, že bude vidno okno kuchyne z cesty a vedla je kupelna. Takže preto nad tým uvažujem aby to nevyzeralo, že jedno okno ma zalutie druhe nie...Izby máme zo strany suseda, tam budu 3 vedla seba okna
@natalia328 my mame do cesty spálňu, kúpeľnú, wcko, pracovňu, žalúzie su len na spálni a pracovní na tejto strane a je to ok. Nijak na tých 2 oknách nechýbajú. Ono na začiatku Vám to možno príde divne, hlavne keď už teraz sa na to muž zameriava, ale časom to bude ok. Za mna škoda peňazí, ale keď máte navyše, tak si dajte, aj tak ich budete mat stále vytiahnuté, nakoľko kto by ich dtale sťahoval a výťahoval ráno večer 😀ešte je otázka aj farebná, my mame napr. Cely dom biely, strechu červenú, takze žalúzie mame take do strieborná, takze ani tak nakricia, omylom nám ale vyrobili na 1.x antracitove a zistili sme to až po namontovaní prvého okna a to teda vyzeralo hrozne, tam by bol možno ten rozdiel vidieť viac 😀
@natalia328 mame aj v kupelni v situacii presne ako popisuje @janka_266 az na to, ze mame klimu. Dala by som znovu.
My na takych oknach nemame. Ale nie su od ulice, ani cez ne v lete neprehrieva slnko. A su na jednej stene uz bez inych okien. Okrem tych dvoch okien su zaluzie na vaetkych ostatatnych. Su 130x70 a nepriehladne. Ale mame na nich sietky proti hmyzu. Ak tam tie zaluzie budes pouzivat, tak ich daj, ak nie, tak by som ich len kvoli "dizajnu" asi nedaval.
Nahodou som dnes videl dom, ktory to mal podobne. Na beznych oknach mal vonkajsie zaluzie, ale na nejakom kupelnovom (netusim co tam maju za miestost) od ulice ich nemali. Boli tam od ulice este dve okna a na tych boli. Vyzeralo to normalne, keby ze to tu dnes necitam, urcite by som si to neobzeral a urcite som nemal pocit, ze by tam chybali. Ale mali to tusim tak opticky oddelene vchodovymi dverami, z jednej strany normalne okna a z druhej to kupelnove.
Nahodou som dnes videl dom, ktory to mal podobne. Na beznych oknach mal vonkajsie zaluzie, ale na nejakom kupelnovom (netusim co tam maju za miestost) od ulice ich nemali. Boli tam od ulice este dve okna a na tych boli. Vyzeralo to normalne, keby ze to tu dnes necitam, urcite by som si to neobzeral a urcite som nemal pocit, ze by tam chybali. Ale mali to tusim tak opticky oddelene vchodovymi dverami, z jednej strany normalne okna a z druhej to kupelnove.
@aalt to sú možno len veci ktoré v hlave rieši majiteľ a človek si to voľným okom nevšimne ak ide okolo domu😄 toto je kuchyňa kde žalúzie budú a kúpeľňa,kde by žalúzie neboli
@natalia328 Ja by som zaluzie dala. My sme dali aj na ovela mensie okno. Ale ja som taky “monkoidny typ”.
@aalt to sú možno len veci ktoré v hlave rieši majiteľ a človek si to voľným okom nevšimne ak ide okolo domu😄 toto je kuchyňa kde žalúzie budú a kúpeľňa,kde by žalúzie neboli
@natalia328 Az teraz vidim fotku. No ja by som jednoznacne dala. Ale klasika: 100 ludi - 100 chuti 🙂 Hlavne aby tebe/vam to vyhovovalo 🙂

nedavala by som. Realne to zastierat vobec nebudes (ja by som isto nezastierala) a je to dost drahe len na to aby to bolo 'pekne'.