icon

Elektrický strojček na mak

zuzka3110
1. dec 2025

Ahojte.
Viete mi poradit elektricky strojcek na mak?
Ale fakt dobry,ktory pekne zomelie.
Nechcem nejakeho robota s milion funkciami,ale strojcek na mak.
Dakujem

lulana79
1. dec 2025

Ja meliem mak na mlynčeku na kávu (kávu na ňom nemeliem, je to mlynček vyslovene na mak). Zomelie ho perfektne.

renesance80
1. dec 2025
@lulana79

Ja meliem mak na mlynčeku na kávu (kávu na ňom nemeliem, je to mlynček vyslovene na mak). Zomelie ho perfektne.

@lulana79 aj ja ho na to používam 😀

zalka
1. dec 2025

@zuzka3110 roky meliem mak na klasickom mlynčeku akurát viem na neho napojiť aku skrutkovac. Kluka už ani neviem kde je.

oslo1
1. dec 2025

Tiez pouzivam podobny na kavu. Meliem na nom aj orechy

zuzka3110
autor
1. dec 2025
@lulana79

@lulana79 dakujem.je este rivnaky zohnat?poslete mi link prosim?to chcem ako darcek na vianoce,dufam,ze sa neurazia,ked to bude mlyncek na kavu 😅

mk1111111111
1. dec 2025

Ja tiez kavovy Braun, uz roky

lulana79
1. dec 2025
@zuzka3110

@lulana79 dakujem.je este rivnaky zohnat?poslete mi link prosim?to chcem ako darcek na vianoce,dufam,ze sa neurazia,ked to bude mlyncek na kavu 😅

@zuzka3110 akykolvek takyto mlyncek si kupite, bude dobry... ja nemam presne tento z obrazka, neviem teraz narychlo, aku znacku mam... Len postreh za mna; nekupujte taky, kde je tlačítko zapínania na vrchnáku, ale takto, ako je to na obrázku. Mlela som aj s jedným aj s druhým a takto je to lepšie...

zuzka3110
autor
1. dec 2025
@lulana79

@zuzka3110 akykolvek takyto mlyncek si kupite, bude dobry... ja nemam presne tento z obrazka, neviem teraz narychlo, aku znacku mam... Len postreh za mna; nekupujte taky, kde je tlačítko zapínania na vrchnáku, ale takto, ako je to na obrázku. Mlela som aj s jedným aj s druhým a takto je to lepšie...

@lulana79 dobre,dakujem Vam velmi pekne za radu 🙂

vilma7
1. dec 2025

Super, aj ja si kúpim. Lebo to ručne mletie ma ide zabiť ;).

danieli
1. dec 2025

Smoothovac ak mate doma