Elektrika - rozvody
Ahojte vedeli by ste niekto takú približnú sumu výmeny elektrických rozvodov v celom byte? Byt ma 60m2 a treba to tam vymeniť celé.. Ďakujem
@lorin29 Ahoj, môj muž je elektrikár ( aj revízny technik na elektroinštalácie), sme zo Žiliny takže by sa ti na to vedel pozrieť aj osobne a zadarmo ti to naceniť lebo na diaľku sa ťažko hodnotí čo všetko tam treba urobiť a koľko akého materiálu použiť. Záleži aj od toho či sa mení dispozícia vypínačov a zásuviek, či pribudnú nové ( to znamená ďalšie sekanie do priečok a frézovanie pre vypínače a zásuvky) to všetko cenu ovplyvňuje.
Ak by malo ísť o lištovanie tak to sa skôr používa v kanceláriach tam sa bežne tak vedú káble.. no v obytnom priestore to nepôsobí moc útulne ale skôr rušivo a používa sa to ako krajná dočasná varianta.
Keby niečo potrebuješ napíš mi kľudne správu 🙂
Pocitas s vyspravkami ci bez?
Nam robili v lete novu elektroinstalaciu. Rozvodove skrinky na kazdom poschodi, drazkovanie, material cca 400-450m kabla. Celkovo sme platili asi cca 3000 eur. Obytna plocha 250 stvorakov.
@viestta
@prieloznicasi
@hopsadobrandejsa
Dakujem😊chceme kúpiť byt len tam treba vymeniť komplet všetko tak počítame koľko by to všetko dokopy vyšlo a asi veru radšej kúpime niečo už prerobené keď je s tým toľko roboty