icon

Existuje spôsob, ako znížiť hluk z TV od susedov?

9. aug 2024

?

andrejkap123
9. aug 2024

Podla mna nie? 🥺 co nechava non stop pustenu aj ked odide? Skuste akusticke panely…

maranco
9. aug 2024

Infračervené diaľkové ovládanie neprejde cez stenu, musí byť priama viditeľnosť, podaruj im slúchadlá k TV s dlhým káblom.

januska12323
9. aug 2024

Keby si aj stíšila nemyslíš, že zapnú znova?

martinkatinka
9. aug 2024

Ak to zistis, daj vediet. By som to pravidelne po 22:00 stisovala 😆😆

viestta
9. aug 2024

Ale existuje, vola sa domovy zvoncek, staci pouzit ten spravny a poprosit ich aby stisili TV. Ked to budes opakovat kazdy den o 22:00 mas sancu, ze im docvakne

autor
9. aug 2024

@viestta skúšala som. Sused začal po mne hulákať, lebo on spáva pri zapnutej tv a “ja” ho ruším.

viestta
9. aug 2024

Vsak rusi on tebe, bdes rusit ty jeho. Alebo mu zhod istice

fadama
9. aug 2024

Tak asi nepočujú dobre, isto nie naschvál. 🤔🤔

autor
9. aug 2024

@fadama ? Sorry celú noc mám trpieť že on spí pri TV a ja chodím nevyspatá do práce?

fadama
9. aug 2024

Tak volaj políciu

rozculena
9. aug 2024

@viestta keď neotvorí dvere tak si nepomôžeš

1sally12
9. aug 2024

Neporadím, ale pri tejto téme ma napadol film - Tú starú treba zabiť😄 Susede namontovali niečo na tv a potom vo vedlajsom byte len tleskli a tv sa vypla😄

lucka_ke
9. aug 2024

mali sme mladého chlapca v paneláku, ktorý si strašne nahlas púšťal hudbu, nič nepomáhalo až sa raz jeho sused nasrdil a párkrát im zhodil ističe (keď neboli doma), potom mu docvaklo

svetlonos
9. aug 2024

Neexistuje ale existuje zariadenie, ktoré nalepiť u seba na strop a ma to nejaké neprijemne vybracie ci zvuk u suseda. Aj cez deň.

pe_mi
9. aug 2024

Existuje,sluchátka ako má Otík 😀😀😀

mojemenonikto
9. aug 2024

Dá sa zvukovo odizolovať stena. Ale je to drahé a má to samozrejme obmedzenú účinnosť (napr. takéto niečo: https://www.acousticsolution.cz/?gad_source=1&g...). Ak bývaš v paneláku, tak to skús riešiť cez spoločenstvo vlastníkov, alebo cez políciu. Priprav sa však na to, že to nebude príjemný boj, najmä ak je taký hulvát ako si naznačila.

walentina7
Odpoveď bola odstránená