Existujú bazáre s doplnkami do domácnosti na Slovensku?
neviete či existujú bazáre kde predávajú rôzne doplnky do domácnosti (sochy, obrazy, vazy, lampy atd) nieco ako je v rakusku myslím že pri/vo viedni. východ/stred sr.
@jvasenka Nie, bazáre zanikli. Zvyknú byť burzy či blšie trhy, ktoré organizujú mestá či mestské časti, ale aj to už zaniká. Teraz sa všetko presúva do virtuálneho sveta - cez inzeráty, on-line burzy.
Aj ten blšák vo Viedni je už viac komerčný, súkromných predajcov s naozaj vecami z druhej ruky je tam stále menej a menej.
@chrobak7 tak to je veľká skoda. a na také podomové výpredaje ako sa robia v uk alebo usa nemas tip?
@jvasenka pozerám že si z KE, to netuším ale u nás na západe sa nájde ešte kde tu bazár, aj rôzne blšáky, garážové výpredaje. Popozeraj lokálne skupiny na fcb a možno na niečo natrafíš
@skeblicka777 áno som ale zvykneme často cestovať takže kľudne daj tipy hoc na západe-keď najbližšie pôjdeme by som sa zastavila 🙂
@skeblicka777 áno som ale zvykneme často cestovať takže kľudne daj tipy hoc na západe-keď najbližšie pôjdeme by som sa zastavila 🙂
@jvasenka nie je to vychod ani stred, ale v Bratislave je KOLO
V Budimíre je veľký bazár/ starožitnosti
@jvasenka v Nitre býva garážový výpredaj, sleduj ich stránku na fcb, niekedy aj každý víkend, ale teda musíš sledovať stránku, v Nitre bol aj bazár nábytku, ale či ešte funguje netuším, mali tam fakt kadečo, NZ zvyknú mávať blšák , pozri tržnica Nové Zámky na fcb, tam je rozpis. Komárno máva každú nedeľu burzu a v Komárne je aj bazár s lacným nábytkom, majú tam všeličo, tiež sleduj lacný bazár Komarno,tam vieš ísť len v nedeľu.
Skus pozriet starinarstvo na D. feju v Kosiciach...su tam sochy, vazy, taniere, krbove hodiny, obrazy...
@jvasenka V Trnave je čas od času Trnavský blšák, bazárový predaj starožitností býva na Červenom kameni. Treba zistiť, kedy.
@skeblicka777 no také nieco by som chcela, akoby bazzoss alebo vinnntiedd len fyzicky 😅
@zunaf naozaj? to som netušila a majú teda ok ceny alebo naozaj starozitnicke?
@macilaci myslis ten pri koňoch ako sa ide na mokrance? a na tu haraburzu sa chystám, svokrovci boli tak chválili (mne akurat vadí to že je to ráno lebo kým sa s deťmi vystrepeme 🫣)
@skeblicka777 ďakujem ❤️
@nika1971 ďakujem pozriem ❤️
@majka2959 ďakujem ❤️
@skeblicka777 no také nieco by som chcela, akoby bazzoss alebo vinnntiedd len fyzicky 😅
@macilaci myslis ten pri koňoch ako sa ide na mokrance? a na tu haraburzu sa chystám, svokrovci boli tak chválili (mne akurat vadí to že je to ráno lebo kým sa s deťmi vystrepeme 🫣)
@skeblicka777 ďakujem ❤️
@majka2959 ďakujem ❤️
@jvasenka 🙂
@skeblicka777 ďakujem ❤️
@majka2959 ďakujem ❤️
@jvasenka áno. Ten som myslela.

@jvasenka Nie, bazáre zanikli. Zvyknú byť burzy či blšie trhy, ktoré organizujú mestá či mestské časti, ale aj to už zaniká. Teraz sa všetko presúva do virtuálneho sveta - cez inzeráty, on-line burzy.
Aj ten blšák vo Viedni je už viac komerčný, súkromných predajcov s naozaj vecami z druhej ruky je tam stále menej a menej.