Existujú priestrannejšie vstavané chladničky?
Ahojte, existuje trochu priestrannejsia vstavana chladnicka alebo su vsetky take male vnutri? Nasla som 2 znacky ze maju sirku 69.5cm ale tam treba ratat so skrinkou (po obode az 75cm dokopy?
@anonym_autor vstavanu chladnicku neodporucam, je to velmi pekne, ale napriklad staci, aby povolili sroby a strasne rezonuje, ano daju sa utiahnut, ale su aj ine nevyhody, moze vytiect a napuchne linka.
@anonym_autor vstavanu chladnicku neodporucam, je to velmi pekne, ale napriklad staci, aby povolili sroby a strasne rezonuje, ano daju sa utiahnut, ale su aj ine nevyhody, moze vytiect a napuchne linka.
@domkakvet
Nerozumiem ake bludy tu píšeš, vstavaná je normálna ladnicka , len ma panel skrinky v predu, áno je menšia preto lebo je na úrovni skriniek a dvere by ti nešli otvárať, normálne ladnicky sú posunuté do predu aby tie hrubé dvere išli otvorit
@domkakvet
Nerozumiem ake bludy tu píšeš, vstavaná je normálna ladnicka , len ma panel skrinky v predu, áno je menšia preto lebo je na úrovni skriniek a dvere by ti nešli otvárať, normálne ladnicky sú posunuté do predu aby tie hrubé dvere išli otvorit
@anonym_dc0cc2 ja som napisala svoju skusenost, tak ma laskavo neurazaj, presne tak sa mi to stalo.

tak buď je menšia na šírku a tým pádom je menšia vo vnútri - alebo je vačsia vo vnútri, ale treba širšiu skrinku. bohužiaľ je to tak 🤷♀️
preto nemám vstavanú chladničku 😏