“F” a “A” na indukčnej doske Gorenje
Viete mi poradit čo znamená ak mi na indukčnej naskakuje na strirdačku písmeno FaA? A vypne sa mi ? Dala som na ňu panvicu chvilu to išlo a potom mi vyskočili tieto 2 písmena na striedacku a už to nejde na 2 platniach pod sebou .
@leka29 v návode nájdeš a ked návode nemáš nájdeš na nete podľa značky ktorú máš
Fault code FA. Air circulation not good. Ensure that the ventilation openings below the hob are open.
@kittykat22 ďakujem
@stellarstar ako naschval našla som všetky návody len na toto nie . Na nete sme hľadali tiež
Znamena to nejaku chybu varnej dosky. Mozno chybna faza. Prave sa mi to stalo a hladam riesenie. V navode pisu, ze treba vypnut varnu dosku od elektriny, ja som vypol istic na niekolko hodin, ale nepomohlo, stale to ukazuje. Neviem co sa mohlo stat. Zrejme to budem musiet zaniest do servisu.
Keby mal niekto zase problém, s indukčnou doskou ktorá neustále ukazuje striedavo písmená F a A a pred tým išla v pohode no vypla sa a odvtedy písmenká preblikavaju, stačí vypnúť z elektriky a zase zapnúť. Restartuje sa indukčná varná doska a funguje ako nová 😄❣️

@leka29 a v navode sa to nepise? Ta panvica je vhodna na indukciu?