icon

“F” a “A” na indukčnej doske Gorenje

leka29
27. dec 2022

Viete mi poradit čo znamená ak mi na indukčnej naskakuje na strirdačku písmeno FaA? A vypne sa mi ? Dala som na ňu panvicu chvilu to išlo a potom mi vyskočili tieto 2 písmena na striedacku a už to nejde na 2 platniach pod sebou .

nelca84
27. dec 2022

@leka29 a v navode sa to nepise? Ta panvica je vhodna na indukciu?

stellarstar
27. dec 2022

@leka29 v návode nájdeš a ked návode nemáš nájdeš na nete podľa značky ktorú máš

kittykat22
27. dec 2022

Fault code FA. Air circulation not good. Ensure that the ventilation openings below the hob are open.

porzi to http://partners.gorenje.com/captest/staging/htm...

leka29
autor
4. jan 2023

@kittykat22 ďakujem

leka29
autor
4. jan 2023

@stellarstar ako naschval našla som všetky návody len na toto nie . Na nete sme hľadali tiež

frantiseks
31. mar 2024

Znamena to nejaku chybu varnej dosky. Mozno chybna faza. Prave sa mi to stalo a hladam riesenie. V navode pisu, ze treba vypnut varnu dosku od elektriny, ja som vypol istic na niekolko hodin, ale nepomohlo, stale to ukazuje. Neviem co sa mohlo stat. Zrejme to budem musiet zaniest do servisu.

juliagamal
2. apr 2024

Keby mal niekto zase problém, s indukčnou doskou ktorá neustále ukazuje striedavo písmená F a A a pred tým išla v pohode no vypla sa a odvtedy písmenká preblikavaju, stačí vypnúť z elektriky a zase zapnúť. Restartuje sa indukčná varná doska a funguje ako nová 😄❣️