icon

Ideálna náhrada za dvere do komory?

17. apr 2024

Ahojte, chystám sa prerobiť komoru. Momentálne tam mame klasické dvere so zárubňou(60cm), ktoré sa otvárajú do komory. Čo mi tam po prerobení bude zavadzať a do opačnej strany tiež.
Čo odporúčate ako náhradu? Chcela som harmonikové dvere, ale všade som našla rozmer len okolo 80cm. Zaujali ma aj skladacie dvere, ale teda 200€+ za ne ochotná nie som dať. Ďakujem

Strana
z2
simca06022011
17. apr 2024

no bez fotky sa tu neda radit. inak sa vsetko da zariadit

simca06022011
17. apr 2024

@beata_k zarubne sa musia menit aj kvoli zasuvacim dveram, ak tam nebude len zaves na gumicke.

dadis
17. apr 2024

A musis tam mat dvere? Ja spajzu nemam a som s tym uplne ok. Mam potravinovu skrinu..aspon nemam "bordel" miestnost..vyburala by som zarubnu a namiesto otvorenych polic by som dala skrinky s dvierkami v dekore kuchyne

minenkak
17. apr 2024

Tak keď nechceš moc platiť nevymýšľaj,daj tam záves a na zasuvacie dvere nemusíš nič rozbíjať

autor
17. apr 2024

Rozmýšľam, že to spravím zatiaľ nejako takto, s termo izolačným závesom a časom uvidíme

minenkak
17. apr 2024
dadis
17. apr 2024

Strasne..

dadis
17. apr 2024

Aspon taketo nieco https://lacne-skrine.sk/posuvne-dvere/ ..ten zaves, to je snad najhorsie, co moze byt

guiseppinka
17. apr 2024

Dorob si zo sadracu puzdro a do toho dvere... to mas najlepsie a nemusis nic burat...

autor
17. apr 2024

@dadis nemám kam dať

dadis
17. apr 2024

Tak potom ako som pisala, dvere by som vyburala a ziadne police, ale skrinky s dvierkami ako v kuchyni. Ten zaves je riadny bizarek..

danniiee8
22. apr 2024

A také dvoj dvere ? Ktoré by sa otvárali ako skriňa? V takom prípade by mali 30 CM jedny, to by nešlo ?

Strana
z2