Ideálna náhrada za dvere do komory?
Ahojte, chystám sa prerobiť komoru. Momentálne tam mame klasické dvere so zárubňou(60cm), ktoré sa otvárajú do komory. Čo mi tam po prerobení bude zavadzať a do opačnej strany tiež.
Čo odporúčate ako náhradu? Chcela som harmonikové dvere, ale všade som našla rozmer len okolo 80cm. Zaujali ma aj skladacie dvere, ale teda 200€+ za ne ochotná nie som dať. Ďakujem
@beata_k zarubne sa musia menit aj kvoli zasuvacim dveram, ak tam nebude len zaves na gumicke.
A musis tam mat dvere? Ja spajzu nemam a som s tym uplne ok. Mam potravinovu skrinu..aspon nemam "bordel" miestnost..vyburala by som zarubnu a namiesto otvorenych polic by som dala skrinky s dvierkami v dekore kuchyne
Tak keď nechceš moc platiť nevymýšľaj,daj tam záves a na zasuvacie dvere nemusíš nič rozbíjať
Strasne..
Aspon taketo nieco https://lacne-skrine.sk/posuvne-dvere/ ..ten zaves, to je snad najhorsie, co moze byt
Dorob si zo sadracu puzdro a do toho dvere... to mas najlepsie a nemusis nic burat...
@dadis nemám kam dať
Tak potom ako som pisala, dvere by som vyburala a ziadne police, ale skrinky s dvierkami ako v kuchyni. Ten zaves je riadny bizarek..
A také dvoj dvere ? Ktoré by sa otvárali ako skriňa? V takom prípade by mali 30 CM jedny, to by nešlo ?

no bez fotky sa tu neda radit. inak sa vsetko da zariadit