icon

Je Ikea Pax skriňa spoľahlivá a odolná?

9. jan 2025

Planujem kupovat pax system. Ste spokojne tie co mate? Chcem riesit cely satnik ale naraz nemam peniaze na to, preto mi vyhovuje ze cast by som kupovala teraz a druhu cast az neskor. Co ma tiez zaujima hlavne- bojim sa sirky 100cm ci aj vydrzi tolko, ci sa neprehne casom od vahy. Dakujem za odpoved

gladys_07
9. jan 2025

Mame pac uz vyse 5 rokov, uz bol aj dvakrat rozoberany a nanovo skladany pri stahovani, zatial vsetko drzi, nic sa neprehyba

ladygina
9. jan 2025

Sestra tak ma uz dlhsie a v pohode, ziadny problem, nestazuje sa, prave naopak, dost si to chvalila. 🙂

lin_a
9. jan 2025

Som velmi spokojna, mame ich niekolko v sucasnom byte a mali sme aj v predoslych. Nic sa neprehyba, ani police ani tyce a to ich mam fakt naplnene. Vydrzia aj opakovanu montaz, keby bolo treba presuvat. Na Paxe je skvele to, ze si vsetko mozes konfigurovat podla seba a v buducnosti podla potrieb menit vnutorne vybavenie aj vonkajsi vzhlad.

malaopicka
9. jan 2025

My sme tiež dávali do šatníka PAX a sme veľmi spokojní. Všetko som si nakonfigurovala sama, pekne mi to domov doviezli aj vyniesli, len som si spravila skladačku. Mám aj tie 100cm viaceré a nie je problém. A hlavne mi vyhovuje, že časom chcem zmeniť usporiadanie a nie je problém dokúpiť čokoľvek, keďže sa to stále vyrába rovnako. Nebolo to ale zas až také lacné, lebo som si dávala aj rôzne sufliky na doplnky, šperky, sklenené poličky a vysuvy na topánky atď. Ale dá sa isto aj veľmi budgetovo.

zeldia
9. jan 2025

Katastrofa, nezabudni kúpiť nožičky my sme zabudli a teta cez telefón zabudla tiež nám ponúknuť. Skúsime rozmontovat a znova poskladať snáď sa úplne nerozpadnu tie strašne skrine. Nieje to az také lacne ako sa na prvy pohľad zdá.