Je Kärcher čistič okien dobrá voľba?
Ahojte, máte niekto? Kolegyňa veľmi odporúča, že veľká pomôcka, raz dva má okná umyté. Tak som zvedavá aj na iné recenzie. Ďakujem ❤️

@anonym_autor tiež ho mám a spokojnosť
pripíjam sa k babám hore ...
Za mna totalna zbytocnost.
Kupil ho manzel
Par x pouzity...a stoji v spajzi
za mna blbost...
@anonym_autor super.vec
@anonym_autor za mna je vyborny, okna na celom dome mam za chvilu umyte, ja som velmi spokojna
Za mna sprostost
@anonym_autor iba chválim a odporúčam. Okná umyté k veľkej spokojnosti.
Ahoj,ja som si kúpila iný čistič okien na tomto princípe,ale nebolo to nič pre mňa. Vrátila som to.
Za mňa áno, používame uz dlho.
Používame veľa rokov. Oveľa rýchlejšie umyjem veľké okná.
Mám ho, aj som používala, ale potom som objavila fialovú handričku od viledy a odvtedy na ňu nedám dopustiť. Odporúčam vrelo, oveľa lepšia voľba ako Kärcher.
Perfektna vec. Mam ho uz roky a okrem okien pouzivam aj na zrkadla a sprchovy kut.
Bez neho okná ani neumuvam..zachviľu mam hotové...žiadne čmuhy...je to super vec
Tiež spokojnosť velka
@anonym_autor ďakujem krásne , už mám objednané 🙂 snáď už s radosťou budem okná umývať 🙂
@anonym_autor výborná voľba, lepšia by ani byť nemohla👌
@anonym_autor ďakujem krásne , už mám objednané 🙂 snáď už s radosťou budem okná umývať 🙂
@anonym_autor od kedy máme doma Kärcher tak aj muž začal umývať okná 😁
mám, je to super, netreba leštiť s handrou, len stiahnuť
@anonym_autor ano mam, dostala som ako darcek k narodkam, a som zan vdacna,,mame vela okien a toto mi velmi pomaha,,az sa mi pokazi ozeliem aj posledné peniaze na novy 🤣🤣🤣🤣🤣 bez tohto sa okien uz ani nedotknem.. mam ho asi 6rokov
Robi to smuhy
@anonym_autor áno, perfektné

mám ho už 3 roky a super vecička. Odporúčam