Je možné premiestniť vstavané skrine na mieru?
Dajú sa preniesť do druhého bytu? Skúšali ste niekto, oplatilo sa vám to?
Vsetko sa da, ale je to o tom, ci Ti sedia vysky stien. Ak nie, kolko bude stat uprava na mieru a ci to bude chciet niekto vobec urobit. Zarataj demontaz, prevoz na dielnu v pripadu uprav, prevoz na nove miesto, montaz. Ale podstata, ci najdes majstra, co to spravi.
Dá sa, môj manžel si ju premiestnil sám.
@anonym_autor ahoj,.zavisi od toho, ake mate steny na podvodnom aj novom mieste
Ked sme sa stahovali do bytu, stolar vsetko zameriaval a jasne,ze steny, plafon krive, podlaha ako bikrosova draha, ta sa ale dala vyrovnat.takze skrine by urcite nikde inde nepasovali, rovnako krive steny neexistuju nikde inde na svete
Prenášala som prerobiai sa dĺžka ale v pohode
Áno my sme dávali z jednej izby do druhej
@anonym_autor My sme doma prerabali podlahu, skrinu manzel demontoval, na dvore skratil kolko bolo treba a dal naspät. Takze myslim si, ze v pohode aj do ineho bytu.
@anonym_autor dať sa to dá,len či sa vám to oplatí....môj manžel stolár mi povedal,že radšej zrobi druhu skriňu ako rozoberať pôvodnú,upravovať a znova poskladať ...
Áno, prenášala som
@anonym_autor my sme prenášali a v novom byte boli vyššie stropy. Stolár nám hore dorobil takú akú by drevenú listu a nie je takmer vidieť ze to tak nemá byť.
Kamoška zase zo skrine rezala ale nemala zrkadlo čiže nebol problém.

Nám stolár povedal,že nie je problém premiestniť na inú stenu v izbe. Čiže zrejme aj z bytu do bytu🤷♀️