icon

Je práčka na chodbe praktická riešenie?

30. aug 2024

Ahojte, idem na obhliadku jedného bytu, avšak práčku ma na fotkách na chodbe. Predpokladám že do kúpeľne sa nezmestí. Čo na to hovoríte? Mali by ste práčku na chodbe? Mne to príde trochu zvláštne... Ako to vnímate?

Strana
z2
biba_18
30. aug 2024

v pohode na chodbe, aj mama tak má, má ju zapustenú do kúpelne ale otvára sa na chodbu. ale tiež si myslím že to môže byť skôr sušička ...

oskvarka
30. aug 2024

@w123 veď aj umyvačka riadu robí hluk

jaskolka
30. aug 2024

Uppme v pohode, mali sme tak u rodičov, kde bola kúpeľňa malička a tak sa urobila diera v tej "papierovej" stene medzi kúpeľňou a chodbou a vyviedol sa odpad na práčku na chodbu.

la_dolce_vita
30. aug 2024

Tiez mam pracku v chodbe v takej bocnej chodbicke, ktoru sme zrusili, nad nou odkladaci priestor. Nevidno ju a nebije do oci. V kupelni mame tym padom rohovu vanu a vacsi skrinku. Vyhovuje nam to a je to dobre vyuzitie zbytocnej chodbicky.

la_dolce_vita
30. aug 2024

Este doplnim, ze v predch.byte som mala malicku kuchynu, tak som v chodbe mala dokonca chladnicku. Najskor nezvyk, ale casom v pohode, za ten priestor to stalo za to.

autor
30. aug 2024

@la_dolce_vita ďakujem, no som zvedavá ako to vyzerá nazivo. Chápem že v bytoch treba využiť každý priestor

sisska96
30. aug 2024

My v dome máme v špajzi lebo je hneď vedľa kúpeľne takže odpad je blízko

autor
30. aug 2024

Baby tak do kúpeľne sa dá dať taká slim práčka údajne. Je to tam úzke ale tak sa sa to zvládnuť aj na tej chodbe

evansova
30. aug 2024

Vnucky maju na chodbe v skrinke, dolu pracku a nej susicku. Aj vnuk vo Svedsku to tak ma. Marna slava, v bytoch to niekedy nie je mozne riesit inak.

Strana
z2