Je práčka na toalete fuj alebo OK?
Ahojte, hľadám byt, jeden sa mi veľmi páči. Je v dobrej lokalite, prerobený a za fajn cenu. Len riešim, že sa majiteľom pri prerabke nikde inde nezmestila pračka len do záchoda. Nejak som to na mieste neriešila, ani mi to neprišlo divné, len akosi dodatočne to teraz v hlave rozoberám, či je to nechutné alebo ok. Do kúpeľne ju nie je kde dať a práčka v kuchyni je pre mňa absolútne nepriechodné riešenie. Možno raz, keď budem o desať rokov prerábať, tak ju dokážem dať do kúpeľne, len dovtedy teda bude na tom záchode, teda v miestnosti kde je záchod. Tak teda otázka do pléna je to fuj alebo ok? Alebo to vôbec nemám riešiť, veď ľudia majú aj spojené toalety s kúpeľňami aj s práčkami.
Ja som tiež rozmýšľal, kde ju dať, keď som kúpil starý dom, kde nebola ani voda. Dal som práčku do WC, radšej tak, ako wc do kúpeľne. To je viac nech... é pre mňa, ako wc v kúpeľni.
Na tróne možeš pozorovať ako sa točí, skvelý relax.
Ahoj, my máme RD. Práčku mám v osobitnej miestnosti, ale v tej miestnosti je aj druhý záchod... Neviem si to vynachváliť hlavne ráno, keď je veľká kúpeľňa s WC obsadená. Moc ho nepoužívame, tým pádom mi ani nenapadlo, že to môže byť nechutné... Veď WC splachujes tak, že zavrieš dosku, tak tých baktérií čo sa víria vo vzduchu bude minimum. My to máme tak, že práčka som sušičkou je priamo pri dverách a záchod je vedľa, ale trochu schovaný za nimi, nie sú na rovnakej úrovni dvierka a záchod, takže ten prenos je menší...

@egonsk 😂😂😂😂😂 "bežny mužsky čas tronenia"