icon

Je správne umiestniť posteľ podľa Feng Shui?

9. mar 2024

Ahojte , je pravda že posteľ nemá byť nohami smerom k dverám ? Ako máte postele vy ?

0silvia0
9. mar 2024

Spálňa...

autor
9. mar 2024

@0silvia0 tak spálňa ….

lubkovaandrejka
9. mar 2024

Ano,lebo ,ze neboztik sa v truhle vynasal nohami napred. Postel nename oproti dveram 🙂

januska12323
9. mar 2024

Spálňa má byť tak aby vyhovovala tebe, nie feng shui. My nemáme oproti dverám lebo oproti je okno.

0silvia0
9. mar 2024

@0silvia0 a inak mam 22 rokov postel tak, ze mam nohy smerom k dveram. No co uz, nacvicujem truhlovu polohu, ale spim dobre

opica_skorica
9. mar 2024

@0silvia0 dobre, ze spis dobre. Mne to vzdy pripomenie ten cesky film, ze hlinu na prsia si prikladat, “ať víš, do čeho jdeš”😳😅

0silvia0
9. mar 2024

@opica_skorica neda sa ta postel inak dat, mame v spalni sikminu pod strechou, spalna je na poschodi.

opica_skorica
9. mar 2024

@0silvia0 ved v pohode, snad to sikme nemas nad hlavou. Bola som tak raz v kupeloch, kde mi dali izbu v podkrovi, bum tresk hlavu kazdy den.
PS: asi od toho casu nemam rada postel s hlavou pri sikmej stene, jak som sa vtedy za 7 dni otrieskala.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
stormie
9. mar 2024

Plati vsetko co napisala @walentina7 - este doplnim ze ak je v spalni zrkadlo tak by nemalo odrazat postel, nad postelou nema byt luster a nad hlavami nema byt nic napr policky, takisto ak je postel v podkorvi tak nie je dobre umiestnit ju pod sikminu, samozrejme v soalni nema byt tv a ani ziadna elektronika

bubla97
9. mar 2024

Ja ešte doplním, že by posteľ mala byť v protilahlom rohu ako sú dvere tak kolmo na ne. Ale to sa týka skôr detských izieb, nie spálne, lebo by ma porazilo liezť do postele z "prednej strany" 🤣

stankadu
9. mar 2024

Ja to tak, aj to čo píšu dievčatá vyššie. Ale ak sa neda inak, daj na dvere nepriehladný záves a dvere pri spánku zatváraj. Nie je to ideálne riešenie, ale niečo to pomôže.

lalenka33
9. mar 2024

Pri všetkých týchto popisoch by som musela spať ako netopier zavesená zo stropu 🙈 Alebo spať v kúpelni

gondyo
10. mar 2024

Hlavne čelo postele pri pevnej stene( bez okna, dverí)nohy nesmú smerovať k dverám, žiadne zrkadlá, nesmie sa odrážať postel v zrkadle, žiadne poličky nad hlavou, bordel pod posteľou