icon

Je teplovzdušná fritéza dobrá vec?

avatar
mimi3008
5. apr 2023

Prosim poradte, kto mate skusenost. Je to dobra vec? Uzitocna? Aky typ, znacku doporucujete? Za kazdu radu dakujem

avatar
ivette1223
5. apr 2023

@mimi3008 za mna nie. Zbytočnost , dala som za ňu 90e a 2x bola pouzita 🤦🏻‍♀️

avatar
bessie12
5. apr 2023

@mimi3008 ako kedy. Mamina to casto vyuziva.

avatar
kingstonka
5. apr 2023

Je tu už viacero tém k teplovzdušné friteze, môžeš pozrieť, ja ju mam len pár mesiacov, s väčším objemom a zatiaľ ju používam. Povedala by som ze to ani nie je friteza ale mala rúra, tak keď nechcem zapínať veľkú....

avatar
liloastitch
5. apr 2023

Za mňa skvelá vec. U nás ide tak 5x v týždni. Máme Tefal.

avatar
paulinkapalka
5. apr 2023

Za mňa skvelá vec nedám na ňu dopustiť😊jedlo zdravšie

avatar
dzt
5. apr 2023

Ahoj, u nás hlavne na hranolky. Čiže raz, dvakrát za mesiac 🙈 skúšala som robiť stehná, no boli hnusné 🙄

avatar
cyberk
5. apr 2023

Za mna strasne sklamanie, asi nieco robim zle, lebo kazdy naokolo si to pochvaluje… holky ako v nej (kolko minut a na kolko stupnov a ako casto miesate) robite hranolky? Zatial som skusila 2x ale zakazdym boli surove/polospalene a to som sla podla navodu hroza…

avatar
falbala132
5. apr 2023

robim v tom vsetko, je odtial najlepi losos, a robim v tom aj domace zemle, uz som skusala aj mrkvovy kolac, vsetko sa super podarilo. minimum bordelu, oleja aj casu.
a mam Delimano z Bazosa, nakolko som nevedela, ako bude u mna vyuzita.

avatar
rebrambora
5. apr 2023

Za mna top.
Ja mam Klarstein Aetovital easy touch teplovzdušná fritéza, už asi 3 roky a robim tam 95 percent jedal.
Ja teda ale krabickujem, cize viem pochopit, ze pre klasickejsiu kuchynu to asi moc nebude.

avatar
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
avatar
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
avatar
dzt
5. apr 2023

@cyberk ja dám na 15 minút, 180 stupňov a kontrolujem priebežne, skoro vždy ale vypnem skôr. Robím aj klasické aj batatove (polotovar mrazený)

avatar
cyberk
5. apr 2023

@dzt dakujem dam tomu este niekolko sanci :D

avatar
st_277
5. apr 2023

@mimi3008 ja využívam už asi 2 roky, mám Delimano, som spokojná, kúpila som aj svokre a tiež si pochvaluje, ked robís zemiaky (hranolky) bud ich predtym namoc, pripadne postriekaj vodou - rozprasovacom aby sa lepsie urobili, sú potom vyborne. Ryby sú lepsie ako z panvice ale stehná by som tam uz nepiekla

avatar
hederamonstera
5. apr 2023

Vsak to je ako truba. Pre mna zbytocnost, ktora zabera miesto.

avatar
dzt
5. apr 2023

@hederamonstera napríklad pre niekoho kto žije sám, poprípade sú dvaja, by to ako náhrada trúby mohlo stačiť 🤔

avatar
hederamonstera
5. apr 2023

@dzt mohlo, ale truba je v kazdej domacnosti

avatar
viestta
5. apr 2023

@hederamonstera u nas sa schadzame v kadejakych casoch domov, ked potrebujem nieco co najlepsie chuti cerstvo upecene, tak spravim po jednej, dvoch porciach v teplovzdusnej. Alebo ak stacia dve porcie. Nemusim zapinat velku ruru. Maso zemiaky, hranolky, pecenu zeleninu, uz som piekla aj jednoporciovky zemlovky.

avatar
hederamonstera
5. apr 2023

@viestta chapem, ale aj tak pre mna zbytocnost. Na jednoporciovky zapnem normalne trubu

avatar
januelik
6. apr 2023

robim v nej len hranolky a lososa ostatne nic moc

avatar
lapersefona
6. nov 2024

@liloastitch a neberie veľa elektriny? Netreba k tomu ziaen olej?