Je teplovzdušná fritéza lepšia ako rúra?
V com su jedla z fritezy ine, ako ked by som ich robila v rure? Nie je to iba dalsi kram do kuchyne?
@anonym_autor friteza super, ak robíš 1-2 porcie
Ja vo friteze urobím v pohode 5-6 porcii pečených zemiakov .
Ak vies po anglicky tak tu je presne vysvetlene ako je to presne to iste ako teplovzdusna len v mensom
https://www.youtube.com/watch?v=6h9JhW-m35o@anonym_autor Za mna je vyhodou rychlost. Vo velkej rure ked zaratam aj rozohriatie, tak trvaju niektore veci aj 3x dlhsie, kym sa upecu do rovnakej podoby.
Ak vies po anglicky tak tu je presne vysvetlene ako je to presne to iste ako teplovzdusna len v mensom
@martinmmartin neviem po anglicky.. takze nekupovat, dalsia zbytocnost do kuchyne, ano?
@martinmmartin neviem po anglicky.. takze nekupovat, dalsia zbytocnost do kuchyne, ano?
@anonym_autor Ak vyuzijes extra rychlu (predhriatie viac menej hned) malicku teplovzdusnu trubu tak to opodstatnenie ma
Mám Tefal actrifry, mne sa páči že stroj mieša zemiaky počas celej doby, v rúre sa tak dobre nikdy nevydaria
@anonym_autor u nas fici prakticky denne, takze ci toje pre teba zbytocnost, zalezi napriklad od toho, ako casto by si v nej chystala mensi pocet porcii... u nas bezne napr. par fornetti rano ako desiata do skoly, upecene maso k ryzi, hallumi do salatu... vsetko mensie veci, na ktore nemusis zapinat ruru alebo jedlo strazit na penvici.
myslis fritezu klasicku plnu oleja alebo modernejsiu -air fryer -teplovzdusna?
To je teraz velky boom
A ano
Ak chces 1-2 porcie,moze to byt faj.
Kupila som,vybalila,zabalila a poslala spät.
V rure urobim toho viac naraz,dokonca viac roznych jedal naraz
Do teplovzdusnej fritez, extra filtre,aj ked si kuoim velku,stale je mala..
A presne.
Dalaie monstrum v dome....dakujem.
Mam skvelu ruru a vyuzivam ju efektivne.
Ak potrebujem male porcie,mam aj minirurku,ktoru vyuzivame najmä na prihriatie uz hotoveho jedla,ktore ma byt chrumkave...
To je teraz velky boom
A ano
Ak chces 1-2 porcie,moze to byt faj.
Kupila som,vybalila,zabalila a poslala spät.
V rure urobim toho viac naraz,dokonca viac roznych jedal naraz
Do teplovzdusnej fritez, extra filtre,aj ked si kuoim velku,stale je mala..
A presne.
Dalaie monstrum v dome....dakujem.
Mam skvelu ruru a vyuzivam ju efektivne.
Ak potrebujem male porcie,mam aj minirurku,ktoru vyuzivame najmä na prihriatie uz hotoveho jedla,ktore ma byt chrumkave...
@osky keby som mala minirúru,tak ma sni nenapadne kupovať fritézu.
@anonym_autor my robíme vo friteze často hranolky, rôzne zapekaný chleba a pečiva so syrom, šunkou, stehná tam upečiem rýchlo, no máme ju krátko, ešte sme všetko nevyskúšali, aj koláčiky s tvarohom z lístkového cesta boli super chrumkavé 👍. Všetko je rýchlejšie hotové, kým sa rúra rozohriala, tak tu už vyberám z fritezy.
@anonym_autor za mňa je friteza super praktická, všetko rýchlo, bez oleja, mäso nie je suché, chlieb chrumkavý za 2 minúty, atď. Netreba prehrievať.
@anonym_autor ja robím skoro všetko v teplovzdusnej. Je síce pravda ze som sama, tak veľa toho nevarím.
@anonym_autor pre nás bola teplovzdušná fritéza vyhodené peniaze a kram co zaberá miesto.
Možno ak si potrebuješ rýchlo pripraviť 1 porciu je lepšia ako rúra, ale za mňa zbytočnosť.
Okrem toho nikdy sa mi nepodarilo v nej pripraviť rovnako dobre jedlo ako dokážem v bežnej rúre.
My sme doma 4. V pohode v nej navarim obed pre 4 osoby. Pouzivame denne. Vlastne odkedy ju mam tak ruru pouzivam uz len na pecenie kolacov. Ale manzel minule robil aj cookies v tom 😄
Je to ovela rychlejsie, efektivnejsie, chutnejsie a spotrebuje menej elektriky.
My sme doma 4. V pohode v nej navarim obed pre 4 osoby. Pouzivame denne. Vlastne odkedy ju mam tak ruru pouzivam uz len na pecenie kolacov. Ale manzel minule robil aj cookies v tom 😄
Je to ovela rychlejsie, efektivnejsie, chutnejsie a spotrebuje menej elektriky.
@inaemre tiez sme 4 a zvazujem kupit dvojsuflikovu philips... pozerala som na youtube a IG kopec receptov,co sa tam da robit a dufam,ze vyuzijem naplno😅👏🏻
@inaemre tiez sme 4 a zvazujem kupit dvojsuflikovu philips... pozerala som na youtube a IG kopec receptov,co sa tam da robit a dufam,ze vyuzijem naplno😅👏🏻
@bibi33 ano presne tu mame 🥰
Tie 2 sufliky roznych velkosti su super lebo dokazes urobit napriklad maso + prilohu naraz.
Alebo ked robim napriklad cisto zeleninu tak mi staci ten mensi suflik.
A v tomto rocnom obdobi u nas letia pecene gastany. Z teplovzdusnej fritezy lepsie ako z vianocnych trhov 😍

Su rovnake ako ked ich upecies v rure na teplovzduch. Princip je presne rovnaky, ventilatorom pohanany horuci vzduch prudi okolo jedla a pecie ho. Vyhoda je ak nepotrebujes naraz robit vela porcii, ale jednu, dve, tak nemusis rozpalovat velku ruru. Ked mas uvarit veceru pre 4 ludi, tak v rure to mas jednoduchsie