Máte záclony z Jimi textil?
Mate aj foto?su OK?
Mame aj záclony, aj závesy a aj postelne pradlo a sú ozaj skvele.
Máme a som spokojna
Síce nemám záclony ale mám obliečky,plachty ,uteráky a sú fakt že dobre
Áno,mám dve záclony aj zaves a som spokojná
Mam odtial aj zaclonu aj black out zaves..zaves je skvely, ozaj ked vyperies na 30 stupnov, tak ani zehlit netreba, nie su pokrcene, su ozaj, ze krasne..ale teda zaclona a dost draha zaclona bola strasne pokrcena, neda sa to ani vyzehlit, material lacna, fakt, ze clovek lepsie kupi aj na blsiaku..material vobec nebola totozna s tym, co maju na obrazku, pritom tvrdia, ze oni fotua vsetko vo svojom atelieri..bola som z toho dost sklamana..akoze 70eu je dost za zaclonu si myslim..
Ja mám asi všetky záclony z Jimi-textil a som max spokojná. Ja záclony nežehlím, vždy ich pred zavesením dám preprať a vešiam vlhké, tak neviem ako je to so žehlením. Ale najradšej mám tie s tým záťažovým želiezkom na spodnej strane záclony.
@sima234
@cevricek40
@dettilv
@janka6167
@vsicka036 foto prosim nemate?ze real ako vyzeraju🙏
@janka6167 dakujem🌹
Dobrý večer. Ja mam veľa záclon od Jimi a som veľmi spokojná. Aj moja mamina aj sestra majú a sú tiež spokojné. Dokonca minulý rok som si kúpila vianočné a sú naozaj krásne. Aj bytový textil je tam super.
@cevricek40 prosim,ktory je to model?kraasne
@vafinka obliečky máš tie bavlna či exlusive bavlna?
Ja mám odtiaľ všetky obliečky bavlna jedny mám už 5 rokov periem ich každé 2 týždne a stále vyzerajú ako nové zo žiadneho obchodu som není tak spokojná ako odtiaľ 👌
Mne sa zdá že normálnu ,nie extra aj plachty napinacie a som spokojná fakt ,aj syn má v posteli a stále sú pekné ako nove
Áno máme, aj záclony,aj posteľnú bielizeň, aj kuchynské utierky, a som spokojná.
Mám presne tieto ale v inej farbe
Mam.. uz dlhe roky tam nakupujem a vsetko je top - zaclony, zavesy, obliecky a utierky

Mala som dllllllho odtial, bola som spokojna. Len som sa rozhodla skusit Bonprix, lebo tam bol vzor aky som chcela detom, ale radsej teda Jimi.