icon

Kávovar De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB - napenovanie mlieka

peter99a8
12. feb 2025

Dobrý deň, minulý týždeň som si kúpil kávovar DeLonghi Magnifica EVO . Všetko bolo skvelé, latte aj kapučíno malo nadhernu penu, a dnes som robil latte a namiesto peny tieklo len teple mlieko . Myslel som si ze je to kvoli tomu ze mlieko bolo v ladnicke a je velmi studene , tak som kus pockal ale stale to iste . Nádobku vzdy rozoberiem a umyjem . Neviete nahodou co by to mohlo byť ? Dakujem velmi pekne .

Kávovar De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB - napenovanie mlieka
mony970
12. feb 2025

@peter99a8 mne toto robí tiež 🙈 čistič mlieka kúpiť treba 😊 pomôže to

peter99a8
autor
12. feb 2025

@mony970 ďakujem , hádam to pomôže 🙂 Šetril som si na neho celý rok a po týždni toto skoro ma trafilo xixi

mony970
13. feb 2025

@peter99a8 urobilo mi presne to iste
A bola som zúfalá a nahnevaná no ten čistič mlieka vždy takto pomôže na nejaku dobu samozrejme

pieksamaki
13. feb 2025

@mony970 a kde sa kupuje ten čistič mlieka?

peter99a8
autor
13. feb 2025

@mony970 dobrý deň dnes som si kúpil ten čistiaci prostriedok . Prosím viete mi povedať ako to použiť ? Chcel som to urobiť podľa YouTube sle na tomto rýpe kávovaru sa nedá pustiť samostatne napenovanie mlieka , na tom staršom sa dá . Podľa vás to bude fungovať aj keď tu karafu rozoberiem a namočím to do toho prostriedku s vodou ?
@peter99a8

mony970
13. feb 2025

@peter99a8 ja to davam cez to hot water vlastne cim ide caj ale ano mam tu radu starsiu

Radila som to aj svokre

Idem to kuk aj ja este podla modelu