icon

Kávovar Delonghi Magnifica nerobí penu

adrika1988
30. mar 2025

Ahojte, chcem sa spytat, ci ste nahodou nemali s kavovarom rovnaky problem ako ja. Ked si dam robit latte, tak mi ako keby netahalo mlieko z karafy, tym padom neurobi ani penu. Nemyslim si, ze je to zanesenim karafy, lebo kupila som aj novu a robi to stale. Samozrejme, kavovar mame este v zaruke, zanesiem ho na reklamaciu. Len by ma zaujimalo, ci ste sa s niecim takym nestretli. Dakujem

biba_18
30. mar 2025

celkom nerozumiem - akú karafu máš na mysli… máš model s mliečnym systémom?

vanilkovazmrzka
30. mar 2025

A robis to spravne? Mohla by si napisat konkretny model…

simona1998
30. mar 2025

@adrika1988 pokiaľ je v záruke nešpekulovala by som a zaniesla by som im to . My mame delonghi tiež a nikdy sa nám to nestalo , no uz ho mame cca 5 rok a penu uz ani riadne neurobí … teda , ako sa mu chce 😆😆

biba_18
30. mar 2025

možno by som najskôr zavolala…

minesasubu
30. mar 2025

tiez sme mali taky problem s delonghi model capucino ale to je v podstate to iste
nam sice tahalo mlieko ale vobec ho nenapenilo a dalo velmi malo
dala som to opravarovi a povedal ze sa pokazilo nieco s mliečnym systemom uz sa nepametam čo opravil a fičal super

adrika1988
autor
30. mar 2025

@biba_18 mliecny system (nazyva sa aj karafa)
@vanilkovazmrzka
Mam konkretne tento model DE'LONGHI ECAM 290.81.TB MAGNIFICA EVO
Myslim, ze robim vsetko spravne, kavovar budeme mat v auguste 2 roky, takze nieco odzite s nim mam.
Chcela som iba vediet, ci nahodou s tymto problemom nemal nahodou este niekto problem, lebo realne zvazujem aj inu znacku kavovaru.

vanilkovazmrzka
30. mar 2025

@adrika1988 aha oki ked ho mas uz dlho a predtym to fungovalo, tak rychlo este reklamuj nech stihnes zaruku 🙂)

hlubik
30. mar 2025

@adrika1988 mala si vytiahnutu tu priesvitnú rúrku?

zanana2608
1. okt 2025
@adrika1988

@biba_18 mliecny system (nazyva sa aj karafa)
@vanilkovazmrzka
Mam konkretne tento model DE'LONGHI ECAM 290.81.TB MAGNIFICA EVO
Myslim, ze robim vsetko spravne, kavovar budeme mat v auguste 2 roky, takze nieco odzite s nim mam.
Chcela som iba vediet, ci nahodou s tymto problemom nemal nahodou este niekto problem, lebo realne zvazujem aj inu znacku kavovaru.

@adrika1988 ahoj , ako si nakoniec vyriešila problém s kávovarom, ze nepenil mlieko , mam taky istý problém, ďakujem

adrika1988
autor
2. okt 2025
@zanana2608

@adrika1988 ahoj , ako si nakoniec vyriešila problém s kávovarom, ze nepenil mlieko , mam taky istý problém, ďakujem

@zanana2608 my sme ho mali este v zaruke, tak sme ho dali na reklamaciu. Tam ho poslali do servisu, precistilinho, dali novu karafu na mlieko a zatial funguje. Ale pouzivam na napenovanie polotucne mlieko a pokazde poriadne precistujem karafu