icon

Kávovar Dolce Gusto

5. júl 2023

Máte niekto? Ste spokojne?

ildiko36
5. júl 2023

Ano ,som kupila v de pred 7rokmi, funguje bez problemov

autor
5. júl 2023

@ildiko36 aký konkrétne? 🙂

petrapod
5. júl 2023

Aj ja som spokojná . Káva mi chutí.

ildiko36
5. júl 2023

Poslem foto pozdejšie, uspavam deti, a som to kupila v penny v de za 29euro, u nas min.69eu

petamich
5. júl 2023

uz roky mam ten najobycajnejsi pakovy mini a funguje 🙂 akurat teda som si kupila take tie plnitelne kapsule a plnim si ich sama, kedze tie ich plastove neberu na recyklaciu ako napr. nespresso

amelie2017
5. júl 2023

Kava dolce gusto mi nechuti. Uz pred xy rokmi ho mala kamoska a teda za mna uplna umelina. A to nie som kavickarka. Nedavno ho muz doniesol domov, ze mu ho kolega ponukol za 30€, len mesacny...spravila som si jednu kavu..nie, dakujem, za roky sa nic nezmenilo.. tieto kapsulove kavovary, naj je ozaj nespresso. Vyskusala som rozne kavovary, rozne kapsule, prichute a su fakt dobre.

jsbb
5. júl 2023

Pokazil sa mi po 2 rokoch

marilin51
5. júl 2023

Ja som ho dlho chcela, bola to zaujímavá novinka, rôzne príchute, kakao atď...ale teraz si dám túto kávu len výnimočne u našich. Ak máš rada dobrú kávu, ale chceš kapsuly, šla by som do nespressa. Ak rada striedaš rôzne typy a si skôr na také mliečkové záležitosti, tak je Dolce Gusto ok.

patrisaa
6. júl 2023

Mám Dolce Gusto Krups a som spokojná, pochvaľujú si ho aj moje klientky. Obľúbené je určite capuccino.😇