Kávovar Dolce Gusto
Máte niekto? Ste spokojne?
@ildiko36 aký konkrétne? 🙂
Aj ja som spokojná . Káva mi chutí.
Poslem foto pozdejšie, uspavam deti, a som to kupila v penny v de za 29euro, u nas min.69eu
uz roky mam ten najobycajnejsi pakovy mini a funguje 🙂 akurat teda som si kupila take tie plnitelne kapsule a plnim si ich sama, kedze tie ich plastove neberu na recyklaciu ako napr. nespresso
Kava dolce gusto mi nechuti. Uz pred xy rokmi ho mala kamoska a teda za mna uplna umelina. A to nie som kavickarka. Nedavno ho muz doniesol domov, ze mu ho kolega ponukol za 30€, len mesacny...spravila som si jednu kavu..nie, dakujem, za roky sa nic nezmenilo.. tieto kapsulove kavovary, naj je ozaj nespresso. Vyskusala som rozne kavovary, rozne kapsule, prichute a su fakt dobre.
Pokazil sa mi po 2 rokoch
Ja som ho dlho chcela, bola to zaujímavá novinka, rôzne príchute, kakao atď...ale teraz si dám túto kávu len výnimočne u našich. Ak máš rada dobrú kávu, ale chceš kapsuly, šla by som do nespressa. Ak rada striedaš rôzne typy a si skôr na také mliečkové záležitosti, tak je Dolce Gusto ok.
Mám Dolce Gusto Krups a som spokojná, pochvaľujú si ho aj moje klientky. Obľúbené je určite capuccino.😇

Ano ,som kupila v de pred 7rokmi, funguje bez problemov