Kde kúpim kvalitné bavlnené obliečky do 20 EUR?
Prosim ahojte kde kupot kvalitne bavlnene obliecky?
V dobrej cene max do 20€ jednolozko dakujem nevyzbam sa idem objednat prvykrat
@anonym_autor JYSK, Tesco, IKEA, xxxlutz tie sú nezničiteľne aj plachty.Mala som aj z rodinné balenie...
V Lidli dávaj pozor na zloženie ceny majú dobré, ale polyester, mikrovlákno iba občas je bavlna
Ja som z Lidla mala bavlnene a tie boli super. Potom som mala z ineho materialu a to bolo nieco strasne. A vzdy ked pozeram, tak su len tie umelinove alebo draplave. Smyklave, proste sa pod tym nedalo spat. Ja som si povedala, ze si nasetrim a kupim od Darre bavlnene a tie su vyborne. Lenze stoja viac ako 20 EUR. Mne sa podarilo v outlete tam na webe kupit po 34 EUR za supravu.
Ja som z Lidla mala bavlnene a tie boli super. Potom som mala z ineho materialu a to bolo nieco strasne. A vzdy ked pozeram, tak su len tie umelinove alebo draplave. Smyklave, proste sa pod tym nedalo spat. Ja som si povedala, ze si nasetrim a kupim od Darre bavlnene a tie su vyborne. Lenze stoja viac ako 20 EUR. Mne sa podarilo v outlete tam na webe kupit po 34 EUR za supravu.
@muchotrafka298 darre je uzasne... mam zalusk na par od nich. Sa mi neskutocne paci toto, ale 100e za 1postel nedam.. https://www.darre.sk/bavlnene-obliecky-eukalypt...
@anonym_autor jysk nekupuj. Možno majú kvalitné ale len tie drahé. Ja som kúpila z tých lacnejších, oprala a rovno vyhodila. Extrémne nepríjemný materiál.
@gejb dakujem
@anonym_autor JYSK, Tesco, IKEA, xxxlutz tie sú nezničiteľne aj plachty.Mala som aj z rodinné balenie...
@luccija ikea a xxllutz mam velmi ale velmi od ruky
@anonym_autor jysk nekupuj. Možno majú kvalitné ale len tie drahé. Ja som kúpila z tých lacnejších, oprala a rovno vyhodila. Extrémne nepríjemný materiál.
@gejb čo sa s nimi po oprani stalo?
Aha pozri akt.letak lidl...
@kvietok2012 To zrejme nebude bavlna. Ale mikrovlákno. Umelina.
@guiseppinka tak myslim ze 40€ za dvojlozko je akurat
Prepac som jednorodic, nemam nazvys , zariadujem si domacnost na viac nemam
@anonym_autor v tescu som včera videla akciu.
Odporúčam všetkými desiatimi. Krásne, kvalitné slovenské a super ceny.
https://www.peknesny.sk/Klasicky-rozmer-140x200...
Jysk sa dá vybrať, a aj Lidl máva celkom fajn.
@muchotrafka298 ja kupujem stale a vsetky super. Maju rozne materialy, bavlnu, renforce, saten, damasek, hodvab, mikrovlakno, perkal, dzersej, lan a mnohe ine. Ja zase tie "smyklave" milujem, su chladive a nemusim.zehlit, napr.je to saten alebo damasek. Ja zas neznesiem tie pichlave, mame myslim z Ikey alebo podobne
Mam vela pre dceru z Lidlu a su super.nieco z Jysk ale tam je to skor o štasti bud natrafis na dobre alebo na šmejd.a niekedy aj Tesco mava fajn zlavy odtial mam aj plachty ale treba si ošmatrat. Celkovo som zredukovala pocet postelneho pradla.mam troje co tocim stale plus jedny zimne vianocne chlpate.odkedy mam susicku stacili by mi asi aj jedny.rano vyzleciem operem vysusim a poobede ich viem natiahnut ciste suche vonave
Ja som obliečky z jysku musela prešivať, tak nakrivo to bolo ušité, nikdy viac by som tam nekúpila..z emi som minule objednala klasickú bavlnu za asi 15€ damaškové asi za 22€ a sú fakt perfektné, mám veľa toho z emi a som spokojná
Ja som obliečky z jysku musela prešivať, tak nakrivo to bolo ušité, nikdy viac by som tam nekúpila..z emi som minule objednala klasickú bavlnu za asi 15€ damaškové asi za 22€ a sú fakt perfektné, mám veľa toho z emi a som spokojná
@gondyo dakujeem
@guiseppinka dakujem, pojdem ochytat
O dizajn mi az tak nejde, to nieje pre mna podstatne , ide mi o cenu
@anonym_autor prqve som mame objednqla z tchiba, jednolozko 19.90 mam z tchibom iba dobru skusenost,.
@anonym_autor prqve som mame objednqla z tchiba, jednolozko 19.90 mam z tchibom iba dobru skusenost,.
@eeffka dakujem aj ja, kupijen tam oblecenie, postelne ma vsak nenapadlo kuknut
@eeffka mikrovlakno je bavlna?
Ikea. Ked sme kupovali prve, tak tam za 15e/jednolozko a vydrzali asi 15 rokov. Teraz maju akciu, ze sa tam cez pracovny den najes a odpocitaju ti tu sumu z nakupu nad 50e. Plus mali v juli aj zlavy na niektore obliecky, mozno budu aj v auguste. Vankus je ten maly rozmer
https://www.ikea.com/sk/sk/p/brunkrissla-obliec... - toto boli tie, co sme mali roky, teraz stoja 10e. my sme mali inu farbu.
inak k zehleniu, my mame bavlnene a nikdy nezehlim, to sa vystrie aj samo pri suseni, ked to dobre zavesim.
Emi sk.Bavlna de luxe
Dlhé roky od nich kupujem
Ja mám len z Lidla obliečky a sú velmi dobré a lacné
Mám rôzne, ale Áčko Ružomberok-bavlnené domestik mi vyhovujú.Hrubá a pevná bavlna.Žiadna tenká handra.
@muchotrafka298 darre je uzasne... mam zalusk na par od nich. Sa mi neskutocne paci toto, ale 100e za 1postel nedam.. https://www.darre.sk/bavlnene-obliecky-eukalypt...
@guiseppinka ja presne viem, ktore myslis 🤭 Za kvalita je uplne niekde inde. Ziadne tenke handry, co mas vygajdane po prani. Ale 100 je fakt vela.
@anonym_autor ja som spokojná s oblieckami z jysku. Kupujem akciové. Mam aj ikea. Radšej si obliečky chytím.... z jysku mam teraz biele s čiernymi názvami miest. Bavlna, nič umelé, minule som ich zase zazrela v akcii.... ja ich mam asi 4 sady a točím ich už par rokov a drzia. Iné mam len vianočné ikea.
V kauflande teraz majú za 14 eura, pise bavlna...plánujem kúpiť, tak uvidím aká bude kvalita...
Skús Tchibo ,niekedy sú výpredaje ,a majú super kvalitu,mám zopár od nich.

Kupujeme Jysk a Emi a spokojni sme, pomer cena vykon adekvatny.