icon

Kde kúpim kvalitné sklenené potravinové nádoby?

9. jún 2025

Ahojte, prosím kde kúpim kvalitne potravinové boxy. Chcem si varit minin na dva dni. Aby sa čiastočne uchovala kvalita jedla. Nechce sa mi obehovat obchody. Dakujem za tipy.

avanka
9. jún 2025

ikea

prvosienka7
9. jún 2025

Sem sa pripnem. Ale tiež mám pocit, že kvalitné len v Ikei 😀 V Tedi a podobných obchodoch by som asi nehľadala. 🙊

katie253
9. jún 2025

Sklenené by som si už nekúpila, minule sa mi stalo, ze som nešla v šaláte sklo a bol to úlomok z menšej dózy, ktorý sa odštiepil ked som ukladala riad do linky.

44janica44
9. jún 2025
@katie253

Sklenené by som si už nekúpila, minule sa mi stalo, ze som nešla v šaláte sklo a bol to úlomok z menšej dózy, ktorý sa odštiepil ked som ukladala riad do linky.

Ikea alebo lidl

@katie253 z plastových máš v každom jedle kopu mikroplastov

avanka
9. jún 2025
@katie253

@katie253 musela byť nekvalitnejšia, my ikea dózy používame dlho a v pohode ikea má aj kovové, neprenášajú pachy a sú ľahšie

eli_meli
9. jún 2025

z Mobelixu mám veľmi dobré

zuzuliennka1
9. jún 2025
@katie253

@katie253 nie je sklo ako sklo ocividne, tiez mam dozy z ikea a su stale ako nove, a su aj dost robustne. z tych sa neodstiepi nic.

autor
9. jún 2025
@44janica44

Ikea alebo lidl

@katie253 z plastových máš v každom jedle kopu mikroplastov

@44janica44 keď hodím plastak do umývačky, časom je škaredý a vrchnák nedolieha

lasona
9. jún 2025

Mrkni orion, alebo tedi.

drobcek100
12. jún 2025

IKEA