Kde kúpim kvalitné sklenené potravinové nádoby?
Ahojte, prosím kde kúpim kvalitne potravinové boxy. Chcem si varit minin na dva dni. Aby sa čiastočne uchovala kvalita jedla. Nechce sa mi obehovat obchody. Dakujem za tipy.
Sem sa pripnem. Ale tiež mám pocit, že kvalitné len v Ikei 😀 V Tedi a podobných obchodoch by som asi nehľadala. 🙊
Sklenené by som si už nekúpila, minule sa mi stalo, ze som nešla v šaláte sklo a bol to úlomok z menšej dózy, ktorý sa odštiepil ked som ukladala riad do linky.
Sklenené by som si už nekúpila, minule sa mi stalo, ze som nešla v šaláte sklo a bol to úlomok z menšej dózy, ktorý sa odštiepil ked som ukladala riad do linky.
Ikea alebo lidl
@katie253 z plastových máš v každom jedle kopu mikroplastov
@katie253 musela byť nekvalitnejšia, my ikea dózy používame dlho a v pohode ikea má aj kovové, neprenášajú pachy a sú ľahšie
napríklad: https://www.sklenenyshop.sk/dozy-a-boxy/
z Mobelixu mám veľmi dobré
@katie253 nie je sklo ako sklo ocividne, tiez mam dozy z ikea a su stale ako nove, a su aj dost robustne. z tych sa neodstiepi nic.
Ikea alebo lidl
@katie253 z plastových máš v každom jedle kopu mikroplastov
@44janica44 keď hodím plastak do umývačky, časom je škaredý a vrchnák nedolieha
Mrkni orion, alebo tedi.
IKEA

ikea