icon

Kde kúpim kvalitný regál na potraviny?

22. júl 2025

Ahojte potrebujem kúpiť kvalitny regal dlzka 2 ml do predajne potravin. Potrebujem na uskladnenie mineralok - 2 litrove flase....cize neviem aka nosnost. Pozerala som bazos, v mojom okolí tam nič nie je. Hľadám po internete , ale aby som ho videla na živo, neviem. Vie mi prosím niekto doporucit stránku, alebo vlastnú skúsenosť. Vyskakuje mi aj regale z Temu. Dakujem za tipy.

cacianka
22. júl 2025

skús pozrieť OBI, priamo v predajni, alebo nejaké blízke stavebniny v okolí, bežne dostať s nosnosťou 1polica 150 kg, mne tak kupovali v robote ale z nejakej firmy na regále, celý sklad zariadili, ale už je to dávno, šéf tu už nerobí. dostaneš úzke aj široké, rôzne dĺžky.

aalt
22. júl 2025

Pred rokom som si do pivnice kupoval z majster regal skrutkovy. Pripevneny o stenu sa ani nehne. Tie v OBI sa mi nepozdavali. Ono to je vzdy o cene kolko si ochotna dat a ci potrebujes posuvat police a podobne.

aalt
22. júl 2025

A k nosnosti, ved dvojlitrova flasa vazi 2kg, tak si vypocitaj kolko ich tam das.

autor
22. júl 2025
@aalt

A k nosnosti, ved dvojlitrova flasa vazi 2kg, tak si vypocitaj kolko ich tam das.

@aalt kúpili sme pred par rokmi do špajze na kompótu z Metra taky hliníkový a prelomil sa v strede poličky. Preto hľadám takto pomer cena kvalita. Skúsim pohľadať stavebniny. Vdaka

alyson29
22. júl 2025
@anonym_autor

@aalt kúpili sme pred par rokmi do špajze na kompótu z Metra taky hliníkový a prelomil sa v strede poličky. Preto hľadám takto pomer cena kvalita. Skúsim pohľadať stavebniny. Vdaka

@anonym_autor my máme tento z Merkury Market už asi 4-5 rok, kupovali sme na predajni 2 ks do pivnice, mám ich zapratané od vrchu po spodok zaváraninami 😄 spokojnosť, drží na pevno, nehýbe sa, nie je labilný, ani krehký. Teraz stojí 24.90 eur, je do 175 kg.

https://www.merkurymarket.sk/vrobok/kovovy-rega...

frflos_nespokojny
22. júl 2025

do potravin doporucujem nieco taketo.
https://www.gastrozariadenie.sk/Obchodne-regaly...
vysku regalov mozes stale prerobit podla potreby a hmotnost v pohode.
niekedy taketo regaly ponukal :
aj ozap