icon

Kde kúpim lacné závesy do spálne?

anze25
11. jún 2025

Prisim kde ste kupovali zavesy ?
Chcem ich do spálne čiže nepotrebujem nic drahé keďže to nebude nikto vidieť len hľadám noeco čo nám útlmu ranné slnko

independent_woman
11. jún 2025

@anze25 ikea 👌🏻

mamatroch
11. jún 2025

Ja som kupila do obyvacky z Bonprixu zatemnovacie zavesy (kus cca. 18 eur). Kupila som smotanove, nakolko som chcela, aby bolo v izbe dost svetla aj ked su zatiahnute. Potrebovala som ich na to, aby zatienili, ked nam slnko pecie priamo do izby a som s nimi spokojna. Maju aj tmavsie odtiene, tie isto zatienia viac.
Este som chcela k tomu, ze "nikto to nebude vidiet" - budete to vidiet vy a to je u vas doma to najviac 😉 Mne je tak smutno z toho, ked niekto povie nieco take. Ako keby cudzi ludia, ktori nieco uvidia (zavesy, zariadenie doma, kolac, oblecenie...) boli viac ako nasi najblzsi, ti, na ktorych nam ma zalezat najviac. To nie je teraz utok na Teba, tak to prosim neber, to len tak vseobecne, vzdy mi je z toho smutno, ked niekto hovori, ze sa oblecie na von "medzi ludi" pekne a doma vsetko jedno, roztahane teplaky, ogrckane, natrhnute tricko... alebo ze pouziva pre svojich iba obycajne taniere, ale ked pride navsteva, vyberie aj tie pekne... Preco nie aj pre vlastnych, napriklad v nedelu, ci ked ma niekto z najblizsich sviatok...? Takisto obliekanie, jasne, ze ani ja nebeham doma v kostyme a opatkoch, ale preco si doma neobliect napr. pekne predlzene tricko a leginy (nejake slusacke, nie take tie, co vyzeraju ako pancuchy)? Alebo obycajne trickovinove saty? To uz aj trosku vyzera a je aj pohodlne...

earlgrey
11. jún 2025

V Kauflande som kúpila zatemňovacie, 2 kusy za 15€ a doteraz ľutujem, že som nekupila viac...sú super...aj cez deň keď zatiahnem, tak je tma (ale mám aj noc a deň rolety na oknách)...material úžasný, super sa perú, vážne kvalita za takú nízku cenu...a tiež som to kupovala s tým, že to je len do spálne, čiže mi je jedno aké budú...

vanilkovazmrzka
11. jún 2025

Sinsay

madeincssr
11. jún 2025

Action? Neviem co su tam aj zavesy, ale je tam vselico a niektore veci su celkom pouzitelne. Jysk?

katica06
11. jún 2025

V JYSK majú teraz v akcií black out za 15 ale farebne sa.mi nehodili, v action majú black out za 9,9 a potom 7,9

lindayaaa
11. jún 2025

@anze25 kupila som v činaku za 12€ 😂