icon

Kde kúpim luster do obývačky?

9. dec 2025

Neviete mi prosím poradiť kde sa dá kúpiť luster do obývačky. Ani neviem ako sa mi dnes podarilo rozbiť v obývačke luster.

viestta
9. dec 2025

OBI, Hornbach, predajne s osvetlenim, a su aj eshopy, naprikla svet sietidiel

really8
9. dec 2025

@anonym_autor luster? Skus drogeriu

anonym_d638d1
9. dec 2025

@anonym_autor popripade zvazte normalnu lampu... luster som videl naposledy u babky...

biba_18
9. dec 2025

akože čože? 😏

cacianka
9. dec 2025
@really8

@anonym_autor luster? Skus drogeriu

@really8 alebo galantéria 🙂

anonym_8efe4f
9. dec 2025
@cacianka

@really8 alebo galantéria 🙂

@cacianka v Draciku som videla 👍

anonym_5151c0
9. dec 2025

čo tu hádžete za blbé odpovede. pani sa slušne opýtala tak nechápem prečo také odpovede.
dnes som napr. pozerala v OBI.

cacianka
9. dec 2025
@anonym_5151c0

čo tu hádžete za blbé odpovede. pani sa slušne opýtala tak nechápem prečo také odpovede.
dnes som napr. pozerala v OBI.

@anonym_5151c0 aká otázka, také odpovede. každý normálny človek vie kde sa kupujú svietidlá akéhokoľvek typu. ak sa vie nalogovať na koníka, tak hádam vie aj googliť a zadať heslo "luster" - vyhodí jej tisíce ponúk. cez predajne, výrobne, bazáre až po smetiaky. a každý súdny človek ktorý chce niečo konkrétne, poradiť sa, tak svoju otázku upresní.
Takže prepáč za našu jemnú iróniu.

margotka17
10. dec 2025

@anonym_autor to ešte ľudia kupujú visiace lustre? My máme bodové svetlá a v obývačke taký kruh

anonym_f5588a
10. dec 2025

@anonym_autor Žeby zadať do Googlu slovo luster a ukáže xy obchodov s veľkým množstvom svietidiel v rozpätí od pár euro po niekoľko stoviek eur.

nikha2809
10. dec 2025
@margotka17

@anonym_autor to ešte ľudia kupujú visiace lustre? My máme bodové svetlá a v obývačke taký kruh

@margotka17 no a za mna boli bodové svetlá moderné tak 15 rokov dozadu.

margotka17
10. dec 2025
@nikha2809

@margotka17 no a za mna boli bodové svetlá moderné tak 15 rokov dozadu.

@nikha2809 možno aj áno, ale sú praktické, dodávajú dostatok svetla, čo je pre mňa podstatne.

gloriadeville
10. dec 2025
@margotka17

@margotka17 áno ešte sa kupujú lustre, je to snáď každého osobná preferencia aký design si zvolí domov, ja mám v obývačke krištáľový starožitný luster a keby tam mám mať hentakú lampu tak ma porazí

margotka17
10. dec 2025
@gloriadeville

@margotka17 áno ešte sa kupujú lustre, je to snáď každého osobná preferencia aký design si zvolí domov, ja mám v obývačke krištáľový starožitný luster a keby tam mám mať hentakú lampu tak ma porazí

@gloriadeville áno, ak máš k tomu vhodný nábytok, že sa ti tam kryštálový luster hodí, tak je to ok.