icon

Kde kúpiť kvalitné vankúše a obliečky?

gunzburg
5. feb 2025

Ahojte, poraďte kde kúpiť vankúše.
Pozerala som stránku Emi a JYSK a neviem, ktoré sú fajn aj po rokoch.
Potrebujem sa ešte opýtať, či máte skúsenosti s obliečkami so stránky výpredaj obliečok, alebo rodinné balenie.

Vopred všetkým ďakujem 🌷💝

sisimimi
5. feb 2025

@gunzburg Ahoj, my mame doma veľa obliečok od stránky výpredaj obliecok mama ich kupovala naraz každému a musím ti povedať že všetky po čase stratili neskutočne farbu ja mám modro ružové so vzorom a veľmi to je vyblednute nepekne, po praní sa dosť poškodili a neprídu mi ani kvalitne.

marcellka32
5. feb 2025

Vankúše IKEA, návliečky goldea, uteráky mklozkoviny

naomielina
5. feb 2025

@gunzburg my sme prednedávnom objednávali z intermediku (slovenská firma) paplóny aj vankuse a max. spokojnosť. Obliečky od nich ešte nemáme, ale budú určite fajn. Z EMI mame damaskove a tie milujem ❤️...

petrahl
5. feb 2025

Obliecky jedine z Áčko Ružomberok

24mima
5. feb 2025

@naomielina ahoj, môžem sa spýtať na vankúše, ktoré si kupovala. Aké sú? Nezlezia sa, pripadne "neuteka" výplň vo vankúši pri ležani kam nemá? Ja som kúpila materasso vankúše aj paplóny a vankúše som po týždni používania vymenila za pôvodne staré. Nedalo sa na nich spať, výplň sa stratila nad hlavou a pod hlavou som prakticky na mala nič... Ďakujem za odpoveď.

luga_luga
6. feb 2025

teraz som objednavala vankuse z Emi, minuly tyzden mi dosli, mozem len odporucit, su fantasticke a aj cena bola dobra

bielasovicka
6. feb 2025

@gunzburg mne akurát včera prišli obliečky z výpredaj obliecok. Vždy objednávam odtiaľ a som spokojná. 👍

bielasovicka
6. feb 2025

@naomielina prosím ta, ake sú tie damaskove, nie sú také klzave?

naomielina
6. feb 2025

@bielasovicka nie sú vôbec kĺzavé. To skôr satén.

naomielina
6. feb 2025

@24mima Ahojky. Mame ich zatiaľ krátko cca mesiac. Sú pekné nafúknuté. Ja som kupovala bambusové ale lákali ma aj tie aloe ale tie omáčky co kolo toho boli napísané jak super to vplýva na pokožku a hojí rany a bla bla to mi prišlo smiešne za také niečo priplácať a po ďalšie aj tak nie sú v priamom kontakte s pokožkou pretože dávame obliecky. Vankus zatiaľ drží pekne tvar.

gunzburg
autor
6. feb 2025

@luga_luga môžem sa opýtať ktoré, teraz majú akciu že 1+1 grátis

luga_luga
6. feb 2025

@gunzburg pravdaze, tiez sme vyuzili tu akciu, tieto so striebornymi vlaknami: https://emi.sk/na-spanie-vankuse/1658-vankus-70...

bielasovicka
6. feb 2025

@naomielina ďakujem ☺️

tinnky
6. feb 2025

Vyskusala som mnozstvo znaciek,, ale vsetky tie s umelymi naplnami stoja za h..topka za mna paperove vankuse a paplony od termop (slovenska firma, vysoká kvalita a maju aj dobre ceny. A este sa dobre spi aj na poduskach plnenych ovcim runom..ine by aom uz nikdy nekupila, paperove su mäkšie, z ovcieho runa pevnejsie tak podla toho,co mate radi. Tie umele sa casom vsetky zgucavia a nehovoriac o tom, ze celu noc dychate vypary z dakeho polypropylenu

tinnky
6. feb 2025

A obliecky tiez mam najradsej lanove, tie su mija laska, ale tak su aj najdrahsie. Este celkom fajn je bavlneny saten, mam aj take, ale najradsej siaham na lanove..

gunzburg
autor
7. feb 2025

@tinnky ďakujem veľmi pekne ja zvažujem aj paperove. Roky sme ich mali potom som vymenila za umelé vlákno a paplony sme mali tiež z ovčieho rúna, ale po rokoch spľasli, s tými som nebola spokojná, aj z perím plnené.Teraz máme z Jysku a tie sú fajn.

pralinka86
7. feb 2025

Zaklad je asi dobry material, aby tam nebola umelina, polyester..
Paplony a vankuse su fajn aj od intermedic

tinnky
11. feb 2025

@gunzburg paperove sú fakt najlepšia volba, ja som zatiaľ spokojna aj s výplňou z ovčieho runa, boli drahé,snáď vydržia..tie paperove mame už 3 roky a sú fajn. Ak kúpite z termop tu najvyššiu radu,to aj vaše deti zdedia