icon

Kde kúpiť kvalitnú obývaciu stenu?

18. máj 2024

Ahojte chcem obývaciu stenu, najlepšie vyskladať nechcem všetky skrinky poličky ako to niektorí majú že predávajú len komplet. Odkiaľ máte? Že je pevná a nehegá sa aj cenovo ok. Nechcem objednať nejaké skrinky čo sa mi rozsypu. Odporucte

dadis
18. máj 2024

Obyvacie steny su davno out, kupi si samostane skrinku pod tv a police na knihy podla mnozstva knih, co mate.. popr. dalsi nabytok podla potreby

autor
18. máj 2024

@dadis áno veď tak som to myslela že si vyskladaný regál komody a pod nie celú zostavu nemám to kde dať . Otázka je odkiaľ kopu nábytkov na nete nechcem šmejd.

dadis
18. máj 2024

Ked nechces smejd, orientuj sa podla ceny, v zasade plati, cim vyssia cena, tym lepsia kvalita, aj ked nie vzdy to plati. Skus pozriet vo vyhladavacoch favi.sk. Ja osobne vsakv pohode nakupujem lacnejsi nabytok a nemam s nim problem. Mam jeden toaletny/pisaci stolik, velmi sa mi pacil, stal menej nez 50 eur v akcii - som bola pri skladani a pouzivani prekvapena, aky je kvalitny 🤷‍♀️https://jysk.sk/pracovna/pisacie-pc-stoliky/pis...

zuzanaete
18. máj 2024

Ikea

brumik3
18. máj 2024

Za mňa Decodom, sú oveľa pevnejšie ako skrine a skrinky, ktoré sme mali predtým z jysku a mobelixu, a veľké + čo ocenil hlavne manžel prišli už zložené 😉

dididudu
19. máj 2024

Daj si to urobiť stolarovi presne podľa svojich predstáv 😊

brrunetkaa
19. máj 2024

Stolár 🙂 vyšlo to cenovo cca rovnako ako v bežných reťazcoch. Ale aj stolárov odporúčam viac pobehať. Jeden nám obyčajnú skrinku pod TV s led osvetlením nacenil na 950€ a druhý na 300 tuším 😀

maxalla
19. máj 2024

Mam dobre osobne skusenosti so znackami javorina a dubovina. U znamych som videla Jelinek a ten vyzeral tiež kvalitne, len teda tie jelinkove dizajny sa mi teda vobec nepáčia. Nabytky z predajni typu Asko, Mobelix a spol by som nekupovala, radsej si nasetrila na kvalitnejsi, z masivu.

kengurica
19. máj 2024

@maxalla áno, Javorina je super, je to krásny masív, ale cena nie je rozhodne pre každého. Za jeden kus nábytku z Javoriny iní kúpia zostavu do českej obývačky (možno aj so sedačkou 😉).
Zlatá stredná cesta je napr. Mirek, Gregory, Drevko. Vyrábajú tiež masívny nábytok, v prijateľnejších cenách. Osobné by som nešla do Mobelix, Sconto ....

dididudu
21. máj 2024

@brrunetkaa toto isté sa stalo nám za chodbovu stenu. Jeden nacenil na 1600 čo mi skoro zabehlo potom druhý na 900 a tretí čo je známi tak povedal 350