Kde kúpiť kvalitný nerezový desiatový box?
Čaute,máte skúsenosť s týmto nerezovými boxom z dm? Alebo odkiaľ máte kvalitné za dobrú cenu cca do 20€? Ďakujem

@vanilkovazmrzka pozerám tu ikeu...a to aj do mikrovlnky dávaš? Píše tam že sa môže. O Tom počujem 1x. A teda to sa kupuje zvlášť dóza a zvlášť vrchnák,áno?
Moze sa ohrievat v rure, nie v mikrovlnke. Kupuje sa spolu.
Cooo to nee, to by ma ani nenapadlo davat do mikrovlnky. Mrazim v tom, alebo sa daju dokupit este take predelovace a mozes mat z toho taky mini obedar
A ano vsetko predsvaju zvlast, lebo to vies kombinovat aj a dozami z inych materialov
@vanilkovazmrzka no veď to tam písalo tuším... Tiež som sa čudovala čo to za blbosť
To oni uz v tom dm nevedia co by za to pytali, za plechovu dozu 13e..a este ani do mikrovlnky sa to nemoze dat 😄
Chces pre seba, či pre dieťa? Túto môjmu synovi v skole v podstate zakazali (ze ak sa dá, nech si vezme nejakú inú), lebo vraj to robilo hluk, keď to stále zaklapal a odklapal. Zevraj naschval to stále klikal...
Mame pre deti tieto a sme spokojni, len sme ich kupili niekde iné. 100% sú to ale tie boxy - nevytecie nič, zmesti sa do nich veľa, odolne voci narazu, jedno/dvojfarebene, že sa z nich nehanbi jest ani staršie dieťa. https://www.amazon.de/dp/B0C1RD9MQT/ref=sspa_mw...

Ja som kupila v ikea, nerezovu dozu a plastovy vrchnak