icon

Kde kupujete bavlnené obliečky?

18. aug 2023

Prosím, kde ich kupujete? Počula som, žeaj v Lídli občas mávajú kvalitné.

Strana
z2
kulumulu123
8. feb 2024

V ikei

messue
16. apr 2024

@maca50 som rada že mate ten nazor na nich čo aj ja, ked som sa stazovala na nich, volali mi a chceli mi dať pokutu za poškodenie ich mena ak nevymazem negativny komentar . a blokli ma v mailoch. niet o čom, už kupujem inde.. pekný deň

karamellka1
27. máj 2024

@maca50 rovnakú skúsenosť mam aj aj. Som sklamaná. Že kvalita ? Aká? Stálosť farieb 0 bodov. Oprala som na ruby, na 40.Vraj som použila zlý práci prostriedok. No použila som taký istý ako na ostatné obliecky, ktoré mozem prat dokonca na 60 stupňov a sú OK. Na látke hrce nite akoby pozašívane diery, aj to mi vraj sposobila práčka. Čierny fľak, akoby farba ktorá vznikla pri farbeni látky. Ale ten namalovala moja práčka. O krivom šiti ani nepíšem. Otras. Mam obliečky Marejovsky, Tex -mo, Jimi textil. No s takou nekvalitou som sa ešte nestretla.

blaniky77
14. jún 2024

@karamellka1
Dobry den,podobna skusenost toto mi odpisali ked som sa ozvala ze ich obliecky mi zafarbili plachtu a a vnutorny potah na anatomickom vankusi. Telefon neberu a 2x mi uz odpisali rovnaky mail. Cele zle idem dat podnet na SOI.
Vážený zákazník,

vašu reklamáciu ZAMIETAME z uvedených dôvodov:

1. Je vylúčené aby návleky na vankúše mali iný odtieň ako návlek na perinu. Nakoľko súpravy sa

šijú z jednej látky. Doručený vám bol tovar bez závad a nedostatkov.

2. Pustenie farby je spôsobené nesprávnym pracím procesom a agresívnym pracím prostriedkom.

Obliečky neboli prané pri teplote 40C a neboli prevrátené na ruby. Pre tmavé farby je potrebné používať

prací prostriedok určený pre tmavé farby. Vo vašom prípade " vybielenie " spôsobil prací prostriedok

s vysokým obsahom bielidla. ( Väčšinou sa jedná o lacné pracie prostriedky alebo pracie prostriedky

určené na biele prádlo. )

3. Neevidujeme kvalitatívne nedostatky použitej látky.

blaniky77
14. jún 2024

@maca50
Dobry den,
pisala som odpoved ku @karamellka1

muchotrafka298
14. jún 2024

@blaniky77 dajaky vtip toto? Cize vlastne nevies prat, farebne davas do pracky s praskom na bielenie. Parada....dakujem Ti za toto, co si sem napisala, aspon tam nikdy nic nekupim.

blaniky77
14. jún 2024

@muchotrafka298 prvy mail som in napisala slusne ze sa chcem opytat co stym za mam 20 rocne obliecky a toto mi nikdy neurobili a hned takato odpoved. A ked som im odpisala ze viem ako prat a ze pouzivam tekuty praci na farebne a ze ked su taky mudry nech mi odporucia v com to mam prat tak zase ten isty mail. Ja si myslim ze to posielaju automaticky kazdemu a recenzie same dobre podla mna mazu tie ktore su negativne 😡

karamellka1
14. jún 2024

@blaniky77 aj mne hneď pri prvom maily napísali, že reklamáciu zamietaju, ze som zle prala. Ze som použila prášok s bielidlom a neviem co všetko aj fľak čierny vznikol v mojej práčke. Ako nedala som sa a písala som im ďalej, že predsa blbá nie som prať viem a viem aj aký prášok použiť. Tak nakoniec pristáli, že v rámci dobrého mena spoločnosti reklamáciu predsa len posúdia a mam im poslať obliečky späť. Do týždňa mi vrátili peniaze. Nedaj sa. Obliečky od nich ale nikdy viac.

muchotrafka298
14. jún 2024

@blaniky77 toto je klasika u vela firiem, ze napises nieco negativne (pozor, nie hejt, proste mas negativnu skusenost) a uz Ta zablokuju, recenziu alebo prispevok zmazu a svet je krasny. Ja by som sa asi zacala rehotat, keby mi niekto napisal toto, ze neviem prat.

blaniky77
14. jún 2024

@karamellka1
Kremova obliecka na anatomicky vankus a po pouziti ich obliecok. Neviem ci to uz odperiem. 🤔

karamellka1
14. jún 2024

@blaniky77 no a vraj 1.stupeň kvality. Však obliečky z Ružomberka kedysi vychyrene, ko sklamaná som ostala. A aj to pranie len na 40 stupňov

messue
14. jún 2024

@blaniky77 skuste namočiť do vody s vanishom. Alebo byva taky prasok na omylom zafarbené prádlo

blaniky77
14. jún 2024

@karamellka1 dalsi mail ako odpoved

karamellka1
14. jún 2024

@blaniky77 kokos tak to je sila

kulumulu123
14. jún 2024

@blaniky77 kipujem v ikei cisto bavlnene su top kvalita vydrzia mi dlhe roky aj tvar aj farba periem bezne na 60'. Cenovo su tiez ok hlavne ked si zratam kolko rokov ich mam 👍

blaniky77
14. jún 2024

@kulumulu123 dakujem za tip 🙂

simca06022011
12. okt 2024

@blaniky77 dufam, ze si ich posunula na SOI, aj s komunikaciou, aj fotkami a vsetkym...

an13
15. dec 2024

@blaniky77
Mám podobnú skúsenosť, obliečky nie sú z čistej bavlny. Som z nich sklamaná. Posielala si to na SOI? Či to má význam posielať?

zuzka148
15. dec 2024

Máme Tchibo, Next, Ikea. Ja mám najradšej tie z Nextu.

veronikahel
11. feb 2025

Ružomberske obliečky by mali byt tu
https://www.acko.sk/
Tie slovenské obliečky, bude asi fake stranka. Ja som si tiež dala do košíka, vypisala udaje, ale este som sa vrátila do obchodu, nakoniec som si to rozmyslela, este aj dobierka tam iba bola.. zatvorila stranku a neskôr pozerám maily a od nich, ze objednavka expedovana 😲 a to som nedala objednať..
Po vasich recenziach ani nepreberiem.

Strana
z2